Abi materjaliga

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
hudja

Abi materjaliga

Post by hudja »

Tere! Loodan et te saate mulle aidata, tahaks allveepüssile käepidet teha ning selleks on mul vaja positiivse ujuvusega materjaali. Tavaline penoplast jääb liiga pehmeks. Netis lugesin et selleks on võimalik kasutada spetsiaalse kõrgtihedusega penoplaasti või polüuretaani. Äkki oskate öelda milliseid materjalid võivad mulle veel sobida ja kust kohast neid müüakse? Samuti küsin kus kohas müüakse epoksüvaiku ja klaasriiet, et käepidet armeerida. Kas Tartus on mõni selline pood?

Ettetänades!
arpo

Vaik, klaasriie ja muu

Post by arpo »

Vaigu ,klaasriide ja muu kohapealt Tallinnas on Telliskivi tänaval (Balti jaama lähedal)selline firma nagu Variant Eesti OÜ (www.composite.ee)

Tartus võid küsida kohalike mudelistide käest, nt. Heino Kõrvel - 5236515
primaat

Post by primaat »

Kork?........ja meremeestel on sama kerge ja poorne nagu depron aga nõnna kõva et rauasaega peab lõikama.Kasutavad ilmselt võrkude ujukitena.
hudja

Post by hudja »

THNX!
Kork?........ja meremeestel on sama kerge ja poorne nagu depron aga nõnna kõva et rauasaega peab lõikama.Kasutavad ilmselt võrkude ujukitena.
Kas oskate öelda kus seda deproni saab?

Et siis kõrgtihedusega penoplastid ja polüuretaanid ei sobi? Tahaks seda käepidet välja lõigata ühest tükkist, nt 75x75x100mm sobib.
Post Reply