JazZ wrote: nii et kui on kindel huvi seda esimeste hulgas saada, siis tasub sellest varakult teada anda.
Et kui tahate kotikest, millest kostaks nigu ruigamist väääää...
Aga tegelikult, ja tõsisemaks minnes - kui asi peaks näppimiseks olemas olema, siis usun, et tuleks kasuks siin teada anda, ning ühte isendit miski nädalakene kuskil demoriiulis pidada.
Kodutööks aga mina isiklikult tahaksin ikka kuskilt manuali lapata. *Piltide* järgi tundub mulle üks asi pisut jama olema, nimelt ainult üks AUX kanal on "sujuv" - ülejäänud kanalid kõik (peale nelja põhikanali) on kas kahe või kolmepositsiooniliste lülititega.
Aga miks ma tegelikult manuali lehitseda tahaksin, ning arvan, et vastus võiks pakkuda mõnele tegelasele veelgi huvi, on see, et teada saada, kui palju on võimalik antud puldil trainer porti progeda (kanalite üle andmise mõttes). Kas JR/SPEKTRUM klassikaline "kõik" või "valik esimesest neljast" - või on selle koha peal pisut lahkemaks mindud. Huvi tegelikult tingitud sellest, et kas õnnestub viisakalt kasutada FPV head tracking süsteeme või mitte.