Hei, Kollase kasutajad!
Eile see kamp, kes Kollasel koos oli, kohtusid siis lõpuks ka tolle platsi maa omanikuga. Taat tundus väga sõbralik olema, tal oli ainult üks pisikene soov, mida ma arvan, et me ka hea meelega täita suudame
Nimelt, pidi neil 2. mail toimuma suguvõsa kokkutulek, ning tema tahaks siis kogu kambale näidata, et mis seal platsi peal ka tegelikult toimub. Niiet, kellel midagi targemat tol ajal teha ei ole, võiks oma tehnika kaasa võtta, ning lendama/näitama/lihtsalt lõbusat seltskonda nautima tulla.
taat arvas,et nad hakkavad kogunema nii kella 1100 paiku ja tegevuskoht on talu varemed.Ma ei saanud küll täpselt aru,mismoodi nad seal toimetavad,aga eks see paista.Niiet ilmsel meie samamoodi - hakkame kogunema kella 1100 alates,ega keegi mingit täpset aega ei eeldanudki.Peaasi et ilma oleks - mitte nagu täna
Tundub, et ilusa ilma korral on 2.mail Kollasele tulemas ilmselt päris palju lennutajaid ja lisaks ka muud publikut.
Seoses sellega teen üleskutse aerofoto ja -video harrastajatele, teha värskemat pildi ja video materjali, millest saaks kokku panna meie püha ürituse promomiseks väikese videofilmi ja/või slaididemo ja mida võiks siis rahvale näidata "Minimaailm 2010" üritusel 8.mail Lauluväljakul. Loomulikult võiks ka kasutada olemasolevaid materjale meie foorumi arhiivist kuid usun, et kui 2.mail hulgem rahvast Kollasele tulemas, siis saaks ka sealt head materjali, mida kasutada.
Ma ei ole ise kuidagi seotud Minimaailma üritusega, kui nüüd kellelgi tekkis selline küsimus. Lihtsalt tekkis selline mõttevälgatus, et seda huvitavat hobi laiemale publikule tutvustada. Ja kui seda üldse tegema hakata, siis kas on kedagi kellel oleks võimalust, aega ja tahtmist see materjal ka pärast kokku kleepida?
Mida asjast arvate?
PS. Saaks ka taadile pakkuda tema kokkutuleku pildistamist õhust. Arvan, et tasub temaga sõbralikke suhteid hoida.
Mihkel
Last edited by MihkelP on Sun Apr 18, 2010 17:03, edited 1 time in total.
Selleks päevaks vist turvatsoon ka vaja teha ning see lindiga piirata.
Muidu on kogu kamp lennurajal ja boksi alal näppupidi tiivast kinni, hullemal juhul sealt läbi ka veel.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Keksi Yak ei läbinud lennuameti tehnoülevaatust ja seisab siiamaani angaaris hoolduses pooleldi töötava parda akuga ei lastud ülevaatuselt läbi. Aga ma tegelen probleemiga ja loodan see nädal ta õhku saada