Spektrum Ar6200
Spektrum Ar6200
Selline küsimus, et kas seda vastuvõtjat võib ka ilma sateliidita kasutada?
Re: Spektrum Ar6200
Ta ei hakka toimima kui satelliiti taga pole.Wreckie wrote:Selline küsimus, et kas seda vastuvõtjat võib ka ilma sateliidita kasutada?
Samas on variant lasta tal ära ühendada ennast puldiga ja siis satelliit eemaldada, aga see on nagu suht mõtetu.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Huvitav. AR7000 ei ühenda ennast puldiga ära kui satelliiti taga pole. AR6200'ga pole ma proovinud, oletasin et on sama teema.tuupola wrote:Err. Mina kasutan AR6200 ilma sateliitida ja töötab hästi.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Uuema firmwarega peaks AR6200 töötama ilma sateliitida. Ma ei praegu mäleta mis firmware mul on. Vastuvõtja ostetud umbes aasta tagasi. Lihtsalt tean et minu oma töötab ilmaJazZ wrote:Huvitav. AR7000 ei ühenda ennast puldiga ära kui satelliiti taga pole. AR6200'ga pole ma proovinud, oletasin et on sama teema.
A mida Flight log näitab... see peaks kõikse adekvaatsema tulemuse konkreetse lennuvahendi, paigalduse ja ka lennuharjumuste kohta ütlema.tuupola wrote:Põhimoteliselt 6200 ilma sateliitida on sama kui 6100.
Kui ikka "pahasid" kaadreid ja holde kuskilt ei paista, miks ka mitte. Vastupidisel juhul vut-vut-vut täiendava vastuvõtja järgi või paigaldust muutma.