Otter 40A 2-3S Brushless ESC w/ 4A BEC (w/ Governor)
mida sellisest arvata?
Otsin ESC-d, millel on covernor funktsioon olemas, peaks kannatama 40A.
Palun andke nõu, kust selline saada mõistliku hinnaga?
Muutsin teema pealkirja üldisemaks, et sellest oleks kasu ka teistele
Helikopteri ESC ja lisa funktsioonid (governor, logi, jne)
Helikopteri ESC ja lisa funktsioonid (governor, logi, jne)
Last edited by Riff on Tue Jun 01, 2010 11:50, edited 1 time in total.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
- mg3a1@hot.ee
Hei,
Turnigy plushidel peaks samuti Governor peal olema, ma pole küll kunagi kasutanud (Aligni esc governor funktsioonist on halvad mälestused). Samas, 40A plush kannatab kuni 6S lipo ning tal on switchiv BEC (Hobbykingi poe leheküljel väidetakse et lineaarne, aga tegelt on switchiv).
Kui sa seda T-rex 600'le tahad, siis jälgi et ESC lisaks ampritele ka soovitud pingega akut kannataks.
AndrusK
Turnigy plushidel peaks samuti Governor peal olema, ma pole küll kunagi kasutanud (Aligni esc governor funktsioonist on halvad mälestused). Samas, 40A plush kannatab kuni 6S lipo ning tal on switchiv BEC (Hobbykingi poe leheküljel väidetakse et lineaarne, aga tegelt on switchiv).
Kui sa seda T-rex 600'le tahad, siis jälgi et ESC lisaks ampritele ka soovitud pingega akut kannataks.
AndrusK
Tahan sarnaste näitajatega ESC väiksele kopterile 450 klass. HK kodukal on ka k-force ja superbrain seeriad, kuid nende saadavus on 0. Plushil aga ma ei loe kuskilt välja governori ega SBEC funktsiooni
KIKU:
What is Governor Mode?
When Governor Mode is active, the ESC will try it’s best to hold the motor speed at a fixed value. But why motor speed will drop or over speed? It’s because of the Main Rotor loading. When you do actions on the Helicopter, the Main Rotor will take loading, this will lower the motor speed and result to slower Main Rotor Speed, this will affect “Rudder Servo” respond and leads to unstable performance on the Helicopter. If you have the Governor Mode turned on, you will get compensation on the Rotor Speed, this will solve many problems.
Ehk governor teeb lihtsamaks laba kaldenurga ja kiiruse omavahelise reguleerimise. Kui vaja annab kiirust juurde antud labanurga juures...
KIKU:
What is Governor Mode?
When Governor Mode is active, the ESC will try it’s best to hold the motor speed at a fixed value. But why motor speed will drop or over speed? It’s because of the Main Rotor loading. When you do actions on the Helicopter, the Main Rotor will take loading, this will lower the motor speed and result to slower Main Rotor Speed, this will affect “Rudder Servo” respond and leads to unstable performance on the Helicopter. If you have the Governor Mode turned on, you will get compensation on the Rotor Speed, this will solve many problems.
Ehk governor teeb lihtsamaks laba kaldenurga ja kiiruse omavahelise reguleerimise. Kui vaja annab kiirust juurde antud labanurga juures...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Hei,
kardetavasti on plush40 spec vigane tolle lineaarse bec'i koha pealt. Plush40 kannatab 3A continous voolu ja toetab 6s Lipot, ehk siis täis laetud aku pinge on kuskil 23V. Lineaarse regulaatori korral läheks siis 3A voolu korral soojuseks 3*(23-5)=3*18=54W. See ei ole eriti reaalne (päris tegija jootekolb on ainult 40W), teised lineaarsed BEC'id ei kannata üle 3S lipot või siis kannatavd 4S tingimusel, et BEC'i ei kasuta, vastasel juhul nad lähevad kiiresti tuliseks.
Governori tuluke läheb programmeerimiskaardi peal igatahes põlema, aga ma pole proovinud teda sisse lülitada. Ma õhtul huvi pärast proovin.
EDIT: proovisin, ja governor mode jäi sisse küll, aga ma ei saanud aru et ta midagi muutnud oleks. Võimalik siis et Plush'idel ikka pole seda.
AndrusK
kardetavasti on plush40 spec vigane tolle lineaarse bec'i koha pealt. Plush40 kannatab 3A continous voolu ja toetab 6s Lipot, ehk siis täis laetud aku pinge on kuskil 23V. Lineaarse regulaatori korral läheks siis 3A voolu korral soojuseks 3*(23-5)=3*18=54W. See ei ole eriti reaalne (päris tegija jootekolb on ainult 40W), teised lineaarsed BEC'id ei kannata üle 3S lipot või siis kannatavd 4S tingimusel, et BEC'i ei kasuta, vastasel juhul nad lähevad kiiresti tuliseks.
Governori tuluke läheb programmeerimiskaardi peal igatahes põlema, aga ma pole proovinud teda sisse lülitada. Ma õhtul huvi pärast proovin.
EDIT: proovisin, ja governor mode jäi sisse küll, aga ma ei saanud aru et ta midagi muutnud oleks. Võimalik siis et Plush'idel ikka pole seda.
AndrusK
Kõik governorid ei ole võrdsed. Tegelikult nende tarkvarad ei ole võrdsed. Näiteks mina ei saanud mitte kunagi Scorpioni governori hästi tööle. Hyperioni vana seeria regulaatoritel oli suht hea governor. Uue seeria tarkvara on sama kui Scorpioni regudel. Ainus governor millega mina olen olnud rahul on Castle Creationsi regude governor. (Aga muidugi pole mul kogemusi teiste regudega kui need kolm)
Teema selge. Juustu ei tasu proovida, pigem tunnustatud toode. Ootan ära Super Brain 60A regu, mis läheb 450 klass helile. Senikaua kasutan vana mootorit ja regu.
Pole governoril labanurgaga mingit otsest seostRiff wrote:Ehk governor teeb lihtsamaks laba kaldenurga ja kiiruse omavahelise reguleerimise. Kui vaja annab kiirust juurde antud labanurga juures...
Governor üritab hoida peavõlli pöördeid konstantsena olenemata labanurgast.
Iseasi ainult, kui mootori võimsust napib, siis suure labanurgaga ta seda teha ei suuda ja pöörded langevad vähese võimsuse/ülekoormuse tõttu.
Koormuse vähenedes ei lase mootorit ja paerootorit jälle ülepöördesse.
Governor on optimaalsete ettenähtud stabiilsete pöörete hoidja pearootoril, mis muudab juhtimise palju lihsamaks ja sujuvamaks erinevatel manöövritel.
Väikestel elektrikatel peab olema juba päris kogenud sell, et selle olemasolu hinnata oskad. Governor rohkem suurte kopterite teema ja eriti veel nitrokate.
Ei tasu ise oma elu keeruliseks elada ja sellistele pisiasjadele väikestel elektrikatel raha kulutada
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!