M: Kopter Honey Bee King II

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
tarvo

M: Kopter Honey Bee King II

Post by tarvo »

Müüa kopter Honey Bee King II. Soovituslikest uuendustest on peale pandud Esky 3900kv harjadeta mootor ning 40A Dymond Smart regulaator. Samuti on täiustatud akuhoidjat, et saaks sinna normaalselt aku paigaldada.
Tegemist on originaalis RTF kopteriga ehk siis kaasas on ka vastuvõtja ning saatja (35MHz). Kuna hetkel on kopteril peal teine vastuvõtja ning güro ja need soovin omale jätta siis peaks uus omanik algsed komponendid ise tagasi monteerima (originaal vastuvõtja ja güro saab loomulikult kaasa).

Ühesõnaga kõik lendamiseks vajaliku saab kaasa, kuid mõned asjad tuleb ise tagasi panna (vastuvõtja ja güro). Tõenäoliselt on vaja ka servode keskasendit seada, sest minu meelest ma pidin uue saatjaga seda natuke korrigeerima.
Samuti vajalik originaalne sabaservo tagasi panna (servo tuleb kaasa), sest see on ka hetkel mul vahetatud.

Kaasa tuleb ka natuke varuosi.

Seda ma ei oska öelda, kui hästi see kopter lendab, sest eks see sõltub seadistusest ja oskustest. Mina temaga eriti toime ei tulnud, kuid õhku tõuseb see kaadervärk vabalt, iseasi mis edasi saab.
Kopterit on vähe lennutatud (peamiselt sees) ning kaasa saab ka hoitud originaalkarbi koos originaaljuhendiga.

Hinda sooviks 800 krooni. Kui ostja ei soovi Dymondi kiirusregu, siis võiks soti odavamalt saada.
tarvo

Post by tarvo »

Kopter on leidnud uue omaniku.
Post Reply