on's täna (04.07) keegi Kollasel umbes kella 1700 1800 ajal? oleks vaja tegijama mudellenduri abi, et üle vaadata ühe pisikese lennuki seadistused - samuti ka puldi omad
Et ei oleks nii, et saan lennata sellega ainult 1 kord
-------------
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
Tegemist on olnud ka Hiiumaal ,sest ÜLI head ilmad on olnud nüüd. Vahest tuul isegi 0,0m/s. Ainult üks mure,et päev saab kiiresti otsa. Mõni päev on lendamine veninud ka kella üheteistkümneni õhtul. Muru kasvab ka kiiresti ja vahel nädalas mitu korda niidame.
veel pühapäeva õhtul tegi kollasel katselendu minu igivana ja nüüd ujukid saanud raptor-kärbik http://www.youtube.com/watch?v=v9IcHI1KPo8 aga pärast mõningast saatjas torkimist otsustas kopter iseseisvalt lendu minna ning loomulikult purunes
usamees wrote:veel pühapäeva õhtul tegi kollasel katselendu minu igivana ja nüüd ujukid saanud raptor-kärbik http://www.youtube.com/watch?v=v9IcHI1KPo8 aga pärast mõningast saatjas torkimist otsustas kopter iseseisvalt lendu minna ning loomulikult purunes
Ujukitega päris vahva ja kiiret paranemist kärbikule!
See oli "kärbiku" puberteedi viimane verstapost, mis saabus suht üllataval moel, praegu viibib ta kookonis pikemat saba ning labasi haududes
Hoiame pöialt, et reedeks ikka koorub
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Käisin Kollasel. Lennuplats oli tühi aga ilm peagu täielik. Lennutasin 6 akud ja siis läks tail belt õhus katki. Throttle hold ja maandumine. Kopter jäi muidu terveks. Ehk õhtul tagasi Kollasele.
millal järgmine kord oleks? ma värske kopteriomanik (hk450 baasil kokku pandud) dx6i raadiotega; ise ei julge õhku tõusta - targemat ja osavamat oleks vaja juhendajaks
muidu on kõik koos, asi liigutab labasid (igas mõttes, üles-alla ja pööritab kah - isegi 5mm kõrgusele olen "lennanud" juba, eks), nii et liialt palju mässamist minuga ei tohiks olla (teoorias vähemalt)
Oleks vaja uus teadetetahvel üles panna.Vana teadetetahvli taga on maas tükk veekindlat vineeri ja kaks ühest otsast teritatud prussi.Vaja oleks midagi sellist millega nende postide jaoks augud maasse saada ja nad püsti ja siis vineer neile külge.Kas on häid ideid,kuidas seda toimetada
Kuno wrote:Oleks vaja uus teadetetahvel üles panna.Vana teadetetahvli taga on maas tükk veekindlat vineeri ja kaks ühest otsast teritatud prussi.Vaja oleks midagi sellist millega nende postide jaoks augud maasse saada ja nad püsti ja siis vineer neile külge.Kas on häid ideid,kuidas seda toimetada
Kas ma sain õigesti aru at kange (kang, rautakanki soome keeles) oleks vaja? Minul on olemas.