mini inferno
mini inferno
Olen siin maailmas uus.Olen lapsest saati olnud autode fänn.Siis kui teised tüdrukud mängisid nukkudega
mängisin mina autodega.Mis teha sündisin vist vales kehas.Jään ootama abi ja nõuandeid algajale.

Kas sarnane kuulutus Särtsuga.Siis tõenäoliselt otsib Ta Sulle "abimeest"
No huvitav oleks kohe näha kumma kuulutuse peale sõnumid tulevad
Aga ära põe ,me siin kõik vales nahas sündinud .Mul oli ka raske lapsepõlv
Kui teised mängisid poistega siis mina mängisin tüdrukutega
Aga abistavaid käsi leiad siit ehk küllaga,nii et EDU SULLE mootorite maailmas.Oleksid Sa Hiiumaa klubis siis saaksid nitro off-roadi treenimiseks 

Kui aus olla pole liiminudki sest mul on lihtsalt vedanud.Kõik raskemad maandumised on lõppenud proppide purunemisega.Ja nendel millel telikud, olen lihtsalt uued ja tugevamad teinud.Ma ei tea kedagi kes teaks kedagi kes pole ühtegi originaal mudelit ümber putitanud sutsu. Moodisin just Mustangit.Ja peale seda on nii nagu iluoperatsioonidega ENNEM ja NÜÜD. Märgatav vahe
Seda on rõõm kuulda et pole nurka visanud
No eks varsti proovid ehk kätt ka õhus 

Seda on rõõm kuulda et pole nurka visanud

Kas niukest vaimu siis ei tulnud peale et küll ma uuesti proovin ja hakkama saan?
See oli siis jaanipäeva aegu kui lennutasid? Tahaks kohe kangesti näha kuidas naised vigurdavad ja mehed kotti saavad
Sa võta simu ja harjuta ning suvel tule Hiiumaale. Ja siis on abivalmid mehed kõik koos. No autoga võid ka tulla aga lennutamisega võib olla oht et just Sina võid olla see kellele ausamba püstitan
Aga ära lase sellel hobil üle pea kasvada muidu jätad kõik kodutööd ja lastekantseldamise tahaplaanile. Kas see on teil äkki perekondlik viirus. ?
See oli siis jaanipäeva aegu kui lennutasid? Tahaks kohe kangesti näha kuidas naised vigurdavad ja mehed kotti saavad

No nii .
Sul tuleb ikka Hiiumaale tulla,sest niukesi hakkajaid naisi on meil kohe hädasti vaja
Aga kes siis paberist vesilennuki ehitab??? Muideks üks trainer ootab just nimelt naispilooti . Ütleme nii et rääkisid augu pähe ja võid arvestada isikliku treeneriga
Ainuke tingimus on vaid see et pooleli ei tohi jätta ja peab olema Hiiumaa Mudeliklubi liige. Arvan et kumbki tingimus ei käi Sul üle jõu.?