EPO LIIM? LUKKU! (lahendus leitud)
EPO LIIM? LUKKU! (lahendus leitud)
Õhtust.
Keegi teist mudelistidest oskab öelda kust saaks osta kohtla-järve-jõhvi piires EPO LIIMI? läbipaistvat(mitte musta).
Kui teema vales kohas siis võib tõsta teisse kohta ümber.
Vandan,et nii lolli küsimuse panin siia foorumisse loodan,et annate andeks
Keegi teist mudelistidest oskab öelda kust saaks osta kohtla-järve-jõhvi piires EPO LIIMI? läbipaistvat(mitte musta).
Kui teema vales kohas siis võib tõsta teisse kohta ümber.
Vandan,et nii lolli küsimuse panin siia foorumisse loodan,et annate andeks
Last edited by ufo on Sat Feb 05, 2011 22:45, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
No ma mõttlesin selles mõttes,et kui liimin paadi mootoriraami sellega kinni kas see veekoorumsele ja mootori pööretele vastu peab?
Pärast on nii,et kui gaasi annan siis lendab lahti.
Vabandust ma väljendasin ennast valesti eelmises kirjas.
Pärast on nii,et kui gaasi annan siis lendab lahti.
Vabandust ma väljendasin ennast valesti eelmises kirjas.
Last edited by ufo on Sat Feb 05, 2011 22:43, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Väike tähelepanek veel Sulle ufo :veebis suurte tähtede kasutamine tähendab karjumist.............ja- teema lukku- kasutatakse enamasti ostu-müügi
juures kui sobiv asi olemas,siin võibolla,et tuleb liimi kõvaduse kohta asjalik vastus alles kuu pärast või äkki kasvab sellest teemast välja kõigile huvitav arutelu..................
juures kui sobiv asi olemas,siin võibolla,et tuleb liimi kõvaduse kohta asjalik vastus alles kuu pärast või äkki kasvab sellest teemast välja kõigile huvitav arutelu..................
epo vaigu-liimi saadavuse üle tegelikult Kohtla-Järve kandis pole ilmselt vaja väga pead murda. siin on ju selline asutus nagu vkg (viru keemia grupp). läbi aegade on kohalikud mudelistid sellest asutusest saanud vajaliku toorainet, lähiajal plaan ise seda asutust külastada, kuna vaja ka mingi kogus vaiku koos kõvendiga osta. ainuke kurb asi on see ,et kui on vaja tõesti ainult mootoriraam kinnitada paadi külge siis need kogused ,mida vkg pakub on natukene suured. minu teada on vaik 5 liitristes kanistrites ja kõvendi oli vist liitrises pudelis. nii ,et ilmselt sinul ufo sellest abi ei ole aga igaks juhuks võid uurida, arvan et keegi nendest inimestest oskab vastata http://www.vkg.ee/est/tooted-ja-teenuse ... as/kontakt. Lahendus on muidugi ka ilmselt tavaline epo liim, mis küll väga kiiresti ei kuiva, kuid ega homme ju ka kohe pole vaja parvetama minna
tunnen ennast natuke kummaliselt...Andu wrote:See liim, millest kasutaja imm siia pildi pani, maksis Espakus 627 vms krooni, 47 euri ja kopikad, kui ei eksi...
Samal ajal rääkisin Mart69ga telefonis, kui hinda nägin, ta võib mu üsna üllatunud häält tõestada .
Ma arvan, et tegin õigesti, seda mitte ostes
kummaliselt ,kuna eriti aru ei saanud, et mis mõttes 47 euri?