Kadunud Raptori taastamine
Kadunud Raptori taastamine
Talvepäevade üldkogu otsustas aidata meie kauaaegset ja eeskujulikku pilooti KPE-d, teda tabanud raskel momendil.
Kutsume kõikki üles taastama tema ära lennanud kopterit.
Kes saab aidata piloodi uuesti lendu, tehke ülekanne (alates 5eur) minu kontole (221011415968 Maksim Keks), ootaks abi kuni 20 märtsini ja siis anname üle meie poolse abi KPE-le.
Kutsume kõikki üles taastama tema ära lennanud kopterit.
Kes saab aidata piloodi uuesti lendu, tehke ülekanne (alates 5eur) minu kontole (221011415968 Maksim Keks), ootaks abi kuni 20 märtsini ja siis anname üle meie poolse abi KPE-le.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Kamoon, härrased!
Lausa üllatav on, et selline nö. vabakutseline vennaskond nii moodi üksteist toetab
. Loodan, et see saab ja jääb traditsiooniks. Tahaksin ikka ise ka kellelegi vahel kasulik olla
.
Igatahes panete te mulle nüüd suure vastutuse õlgadele
.
Siinkohal mõlgub jälle meeles teema "Kindlustus". Arvan, et seda oleks meid hädasti vaja enda kaitseks igasuguste õnnetusjuhtumite puhul. Aga kuni Eesti kindlustusfirmad ei ole nõus isegi minu elu kindlustama, siis ....

Lausa üllatav on, et selline nö. vabakutseline vennaskond nii moodi üksteist toetab

Igatahes panete te mulle nüüd suure vastutuse õlgadele

Siinkohal mõlgub jälle meeles teema "Kindlustus". Arvan, et seda oleks meid hädasti vaja enda kaitseks igasuguste õnnetusjuhtumite puhul. Aga kuni Eesti kindlustusfirmad ei ole nõus isegi minu elu kindlustama, siis ....
Juba on mõned inimesed ulatanud oma abistava käe, isegi saadetud selgitusena huvitavad read nagu: Elagu KPE uus kopter ja R.I.P. vanale - ehk ta lõpetaski oma tee soliidselt: täpina sinises taevas...
Suured tänd abistajatele, loodame et neid leidub veel meie sõbnralikus seltskonnas.
Muide, on abistatud täitsa korralike summadega.
Praeguseks koos juba 117eur
Suured tänd abistajatele, loodame et neid leidub veel meie sõbnralikus seltskonnas.
Muide, on abistatud täitsa korralike summadega.
Praeguseks koos juba 117eur
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Kamoon, härrased!
Lausa üllatav on, et selline nö. vabakutseline vennaskond nii moodi üksteist toetab . Loodan, et see saab ja jääb traditsiooniks. Tahaksin ikka ise ka kellelegi vahel kasulik olla .
Igatahes panete te mulle nüüd suure vastutuse õlgadele .
Kalle , Sinu abi on Hiiumaa küll tunda saanud. Nii kui meil miski õnnetus või väga raske haige, kuulen ikka kopteri põrinat. Ja siis meenub kohe KALLE. SELLEKS SÕBRAD ONGI
Lausa üllatav on, et selline nö. vabakutseline vennaskond nii moodi üksteist toetab . Loodan, et see saab ja jääb traditsiooniks. Tahaksin ikka ise ka kellelegi vahel kasulik olla .
Igatahes panete te mulle nüüd suure vastutuse õlgadele .
Kalle , Sinu abi on Hiiumaa küll tunda saanud. Nii kui meil miski õnnetus või väga raske haige, kuulen ikka kopteri põrinat. Ja siis meenub kohe KALLE. SELLEKS SÕBRAD ONGI

Ma poleks uskunud, et siinne seltskond on nii abivalmis, täitsa imelik kohe. Kuna ma arvan et see on positiivne (ja haruldane) nähtus, siis tahaks ka kuidagi kasulik olla. Seega pakuks välja sellise asja, et kui te leiate FH poe valikust midagi vajalikku, siis teen sellele parima hinna mis võimalik. Kui on huvi, siis võtke ühendust, ehk saan abiks olla.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Loodan, et keegi ei pahanda kui edastan siinkohal kõigi nimel sügava kummarduse!JazZ wrote:Ma poleks uskunud, et siinne seltskond on nii abivalmis, täitsa imelik kohe. Kuna ma arvan et see on positiivne (ja haruldane) nähtus, siis tahaks ka kuidagi kasulik olla. Seega pakuks välja sellise asja, et kui te leiate FH poe valikust midagi vajalikku, siis teen sellele parima hinna mis võimalik. Kui on huvi, siis võtke ühendust, ehk saan abiks olla.

Hei!
Ma tunnen, et kuulun ka kuidagi seltskonda... Ka minupoolt väike panus.
Parimat soovides,
-Ilmar-
Ma tunnen, et kuulun ka kuidagi seltskonda... Ka minupoolt väike panus.
Parimat soovides,
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi
Täitsa huvitav mõte jah 
Panen siis siia hetkel laekunud toetajate selgitused (mõned selgitused muudetud, selgitusest on kustutatud "talvepäevad ja...")
kpe
Elagu KPE uus kopter ja R.I.P. vanale - ehk ta lõpetaski oma tee soliidselt: täpina sinises taevas...
Sõprade jaoks pole miski palju.
Kpe kopter
KPE kopter
KPE kopter
Kpe uue kopteri fond
KPE
Raptor ja KPE
Kpe toetusfond: )
KPE kopteri taastamiseks
KPE kopteriabi
Kalle kopteri fond
Kallele uus kopter. natukene aga ehk on abiks; ) masu aeg
Tagasihoidlik toetus Kpe kopteri taastamiseks
KPE-le
Kpe uus kopter
KPE - tuult rootorisse
KPE kopterile abiks....
väike abi Rootsimaalt
Kalle kopteripisiku ergutamiseks
usamees saadab RAPTORI jaoks kah nõksa
Omalt poolt lisan siis selgituse kui 20 märts Kallele kogu selle kupatuse kätte toimetan
Niikaua siis ootaks veel, kellel võimalus, lisada mõni selgitus sellesse nimekirja!

Panen siis siia hetkel laekunud toetajate selgitused (mõned selgitused muudetud, selgitusest on kustutatud "talvepäevad ja...")
kpe
Elagu KPE uus kopter ja R.I.P. vanale - ehk ta lõpetaski oma tee soliidselt: täpina sinises taevas...
Sõprade jaoks pole miski palju.
Kpe kopter
KPE kopter
KPE kopter
Kpe uue kopteri fond
KPE
Raptor ja KPE
Kpe toetusfond: )
KPE kopteri taastamiseks
KPE kopteriabi
Kalle kopteri fond
Kallele uus kopter. natukene aga ehk on abiks; ) masu aeg
Tagasihoidlik toetus Kpe kopteri taastamiseks
KPE-le
Kpe uus kopter
KPE - tuult rootorisse
KPE kopterile abiks....
väike abi Rootsimaalt
Kalle kopteripisiku ergutamiseks
usamees saadab RAPTORI jaoks kah nõksa
Omalt poolt lisan siis selgituse kui 20 märts Kallele kogu selle kupatuse kätte toimetan

Niikaua siis ootaks veel, kellel võimalus, lisada mõni selgitus sellesse nimekirja!
Last edited by Keks on Sun Mar 20, 2011 22:03, edited 2 times in total.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Meil kõigil on vist sama valu - tahaks lennata. Kõrgel ja madalal.Keks wrote:Tõsiselt vägev, et meie seltskond siin niimodi kokku hoiab, ma ei oleks uskunud. !...
Mõnus vennaskond tõesti, super! Loodetavasti saab selline raskel hetkel toetamine traditsiooniks.
Ja muidugi tahaks loota, et raskeid hetki ei teki...
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Minu poolt ka väike €-süst Kalle kopteripisiku ergutamiseks
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Nüüd on siis käes hetk anda ametlikult teada, et olen jälle kopteriomanik. Tehtud esimene testlend. Loodetavasti saan peagi ka lennuvahendit ennast esitleda.
Tänud kõigile, kes toeks ja abiks olid, et pult nurka ei jääks
. Raha rahaks, aga kõige olulisemaks pean siiski seda osaks saanud küünarnukitunnet. Foorumi postituste järgi oletan, et paljusid toetajaid pole ma kohanudki. Igatahes super!!! Ja kuidas üldse saakski ühe väikese tagasilöögi pärast loobuda sellisest seltskonnast?
Ei lähe see nii lihtsalt
! August väljaronimiseks on muidugi iga käsi teretulnud ja kiirendab protsessi...
Igatahes - "back in line"
Tänud veelkord kõigile kes nõu ja jõuga, või ka siis lihtsalt niisama, abiks ja toeks sellel raskel hetkel olid. Jä teeme sellest siis ühe ilusa traditsiooni.
Lennuplatsil näeme r...k!
Tänud kõigile, kes toeks ja abiks olid, et pult nurka ei jääks

Igatahes - "back in line"

Tänud veelkord kõigile kes nõu ja jõuga, või ka siis lihtsalt niisama, abiks ja toeks sellel raskel hetkel olid. Jä teeme sellest siis ühe ilusa traditsiooni.
Lennuplatsil näeme r...k!