ACI - Air Crash Investigation

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
TU.144

Post by TU.144 »

Vaadatud pea kõik osad ära.
Õudne vaadata tänu millistele vigadele on paljud lennukid alla kukkunud olgu see siis tähelepanematus, konstruktsiooniviga või lihtne arvutusviga kütuse arvestamisel. Õnneks jäävad suurem osa seal jutustatavtest lugudest kümnendite taha, kus lennuohutus ja tehnika polnud veel nii arenenud. Tänapäeval sarnaseid õnnetusi loodetavasti ei juhtu, tänu valusatele õppetundidele minevikus.

Nagu öeldakse, et iga ohutusnõude ja reegli taga on tilgake verd.
Image
FOTOD JA VIDEOD NII TAEVAST KUI MAALT
prosper

Post by prosper »

On ka ju minilennunduses oluline teada miks just õnnetused juhtuvad nii nagu juhtuvad. Järgnevad arutelud ja asjale selguse toomine väldib ehk paljut mis juhtuda võib tulevikus. Ja üks arutelu on siin ju käima pandud "Raptor täpiks". Suudaks veel isendi ka üles leida ja lauale lahti arutada saaks ehk rohkem selgust. Kuigi jah selliselt kõrguselt kukkudes võivad asjad ikka nii paigast minna et sotti ei saagi. No musta kasti(tegelikult oraanz) ka pole mis iga liigutuse salvestaks.
kyylik

Post by kyylik »

ma olen simuga umbes samu asju üritanud,et kas ise suudax arvutipeal lennuki allatuua(ühestükis)mnjah..mitte eriti.. aga minu mudel lennuk tegi sama kui kaotac oma saba:D-nagu se DHL lennuk..
Post Reply