Minimaailm 2011
Minimaailm 2011
Selle aasta Minimaailma näitust Lauluväljakul teha ei saa. Väljak on reserveeritud kultuuripealinna tarbeks. Plastikmudelite ehitajad on välja pakkunud näituse tegemise Viljandi Lennuvälja ruumides. Aeg oleks 7-8.mai 2011.a. Näitus oleks rohkem kokkusaamine ja vabamas vormis kui Lauluväljakul. Kutsutud on kõigi alade mudeliehitajad. Saaks lennutada, autosid sõidutada ja laevu ujutada. Oma tulekust ja eriti esinemistest paluks ette teatada kas mudelsport.pood@mail.ee või simon@uninet.ee Plastikmudelid oleksid ootesaalis ja raadiomudelid õues. Suured mudelid saab jätta valve alla angaari. Loomulikult ei pea keegi vihma all passima. Ootame kõiki toredaid ettepanekuid.
... kas mudeleid kuidagi kultuuri sisse ei paki, et rikastaks lauluväljaku programmi sellega...
Mõnede ametnike arvates on kultuur ainult siis kui paned rahvariided selga ja kargad kaerajaani...
... äki keegi on mõistlikum.
Mõnede ametnike arvates on kultuur ainult siis kui paned rahvariided selga ja kargad kaerajaani...
... äki keegi on mõistlikum.

Mis täpselt Lauluväljakul toimub ei tea. Sai arutatud ka muid variante aga eks raha paneb paljud asjad paikka. Siiani mõnel poel eelmise aasta osavõtutasu maksmata. Eks see ettevõtmine ikka Toomase pere rahakotist enamasti käib. Siiani ainult mõni üksik kes nööbist kinni võtnud ja muretud tundud kuidas ots otsaga kokku tulete. Ja pole ju paha minna vahel Tallinnast välja oma ala promoma.
Mis puutub lauluväljakusse, siis see rohkem "paigalistumise" koht suurematele mudelitele. Kui aus olla, siis need julged, kes rahvale seal õues demolende on teinud - khmm, ma saan neist aru, aga poliitkorrektsuse huvides ei tohi heaks kiita
Loodame, et Viljandis jagub õhku paljudele.
Ürituse põhiraskus ilmselt pisut muutub - tõenäoliselt tuleb vaatama tunduvalt vähem "emasid lapsega" - et võtan pisikese jalutuskäiguks käekõrvale ja uudistame eemalt, näpp suus. Samas loota on, et pealtvaatajate hulgas "tõsiselt huviliste" osakaal suureneb. Samuti on hea see, et Viljandi on suht "kirik keset küla" - äkki kergeneb ka lõuna-eesti rahva jalavaev ja suureneb osalusprotsent.
Võibolla Mait, pajatad paari sõnaga ka kohalikust elust-olust? Nagu ma aru sain, siis "jahiretked" on igaühe enda teha - Viljandi kõigi oma poodide ja restoranidega pole kaugel. Aga kuis on lood tudumisega?
PS. Ise olen küll juba omale kalendrisse selle nädalavahetuse kinni märkinud ürituseks "minimaailm" ja asukohaks "Viljandi".

Ürituse põhiraskus ilmselt pisut muutub - tõenäoliselt tuleb vaatama tunduvalt vähem "emasid lapsega" - et võtan pisikese jalutuskäiguks käekõrvale ja uudistame eemalt, näpp suus. Samas loota on, et pealtvaatajate hulgas "tõsiselt huviliste" osakaal suureneb. Samuti on hea see, et Viljandi on suht "kirik keset küla" - äkki kergeneb ka lõuna-eesti rahva jalavaev ja suureneb osalusprotsent.
Võibolla Mait, pajatad paari sõnaga ka kohalikust elust-olust? Nagu ma aru sain, siis "jahiretked" on igaühe enda teha - Viljandi kõigi oma poodide ja restoranidega pole kaugel. Aga kuis on lood tudumisega?
PS. Ise olen küll juba omale kalendrisse selle nädalavahetuse kinni märkinud ürituseks "minimaailm" ja asukohaks "Viljandi".
Telkida seal kannatab edukalt. Maapind sile ja tasane.
Kui me neid mudeleid ainult teineteisele näidata ei taha, siis peaks ehk varakult ajakirjanduses juttu tegema ja selle kaudu ala ja üritust promoma.
See reklaam sellisel moel ajakirjanduses ei maksa midagi ja Keksil juba soojad suhted ajakirjanikega ning asjaliku jutu puudust ka pole.
Pakuks Keksi kandidatuuri mudelistide avalikesuhetejuhi ametikohale
Annaks talle vastavad volitused ja ehk suudaks motivatsioonigi keegi välja mõelda ....
Kui me neid mudeleid ainult teineteisele näidata ei taha, siis peaks ehk varakult ajakirjanduses juttu tegema ja selle kaudu ala ja üritust promoma.
See reklaam sellisel moel ajakirjanduses ei maksa midagi ja Keksil juba soojad suhted ajakirjanikega ning asjaliku jutu puudust ka pole.
Pakuks Keksi kandidatuuri mudelistide avalikesuhetejuhi ametikohale

Annaks talle vastavad volitused ja ehk suudaks motivatsioonigi keegi välja mõelda ....

Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Pole mõtet promoda rohkem kui nädal enne üritust. Ideaalis lisaks veel eelmisel või samal päeval näiteks kohaliku raadio hommikuprogrammis.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Hei!
Hommikuprogrammiga läheb vist Viljandis raskeks.
Pigem siis õigel ajal kohaliku kobrulehte info ja peaks piisama.
http://www.sakala.ajaleht.ee/
Parimat soovides,
-Ilmar-
Hommikuprogrammiga läheb vist Viljandis raskeks.
Pigem siis õigel ajal kohaliku kobrulehte info ja peaks piisama.
http://www.sakala.ajaleht.ee/
Parimat soovides,
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi
Kus nimelt Viljandis
Kas ma olen õieti aru saanud , et Viljandi lennuväljal ? ja kui nii siis mis kell algab kogunemine laupäeval 7 mail?
Aivar
Aivar
Tänud info eest
Tänud Lauri info eest
Aivar

Aivar
Tublimad on juba Viljandis. Hetkel liiguvad ümberringi veidrad vihmapilved ja kõik on kuidagi sünge.
Olen lennuväljal isegi kohal, võtan eriti salajase mudeli näitamiseks kaasa (maapinnal näitamiseks).
Paistab, et reklaam on hea olnud - kõik tuttavad, keda olen kohale tahtnud meelitada juba teavad üritusest.
Ema rääkis, et Maksi marketi juures olid keskid väikesed lapsed reklaami lugenud selle ürituse kohta ning siis kommenteerinud "Häh, kas ainult mingite väikeste mudelite pärast tulevad kõik siia kokku?"
Head sõitu kõigile kaugelt rändajatele!
Olen lennuväljal isegi kohal, võtan eriti salajase mudeli näitamiseks kaasa (maapinnal näitamiseks).
Paistab, et reklaam on hea olnud - kõik tuttavad, keda olen kohale tahtnud meelitada juba teavad üritusest.
Ema rääkis, et Maksi marketi juures olid keskid väikesed lapsed reklaami lugenud selle ürituse kohta ning siis kommenteerinud "Häh, kas ainult mingite väikeste mudelite pärast tulevad kõik siia kokku?"
Head sõitu kõigile kaugelt rändajatele!