saba labade värvimine, kopter

Ehitusnipid, materjalid, joonised, konstruktsioon...
Post Reply
Riff

saba labade värvimine, kopter

Post by Riff »

Tekkis küsimus sabalabade värvimise kohta, on see mõistlik.

Soov oleks, et sabalabad oleksid erk oranzid või muud eredamat värvi, mis paistab paremini välja, sama värvi võiksid olla ka jalused.

Peaks ehk õnnestuma mõne spray värviga üle tõmmata, kuid kui püsiv see on.

Miks ma tahan, et sabalabad on teist värvi on saada võimalus paremini kopteri suunda eristada, kui kopter peaks olema kaugel.

Väike 450 on üleni tume, labad musta värvi jne ei paista kohe üldse hästi välja, kui midagi tumedat on taustal.

Olen näinud, et mõnes kohas on müügil juba soovitud värvi labad, ehk on see ainuke mõistlik lahendus.

Millised on Teie kogemused ja soovitused?
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Kpe

Post by Kpe »

Labade värvimine annab minimaalse tulemuse ainult neoonvärviga. Ega neid tegelikult ikka piisavalt näha ei jää. Labade pöörlemise kiirus on liiga suur ja "tühja õhku" vahepeal liiga palju.
Parema tulemuse saab sabakiilu värvimisega. Võid proovida ka erksavärvilisi teipe sabapoomil. Sabakiilu värvimist olen ise proovinud. Saba oli küll paremini näha, aga minu jaoks juhtimises suurt midagi ei muutunud. Ikka vaatad rohkem kanopit....
mart63

Post by mart63 »

Mina värvisin oma 450'sel kunagi oranziks lihtsalt need:
Image
Post Reply