FlyCamOne HD

Huvitavat pildi- ja videomaterjali mudelismi teemadel
Post Reply
tiit

FlyCamOne HD

Post by tiit »

Sai siis uue kaameraga yks väike klipp tehtud.
Yks sai pandud Vimeosse ja sama YouTubesse.
Teie arvamused palun. :wink: :wink:
http://vimeo.com/23872000
http://www.youtube.com/watch?v=V6cPF8pn82w
Marek

Post by Marek »

Ilus rõdu, millal maasikaid saab? :)
cuprum

Post by cuprum »

Kas tegu oli "full" või 720 HD versiooniga FCO-st?
tiit

Post by tiit »

Maasikad alles hakkavad öitsema, millal saaki saab, eks siis ole näha. :lol:
Tegu on siis 720 HD versiooniga.
:wink:
tiit

Post by tiit »

Täna sai tehtud väike demo, uue kaameraga. Kaamera tahab veel seadistamist saada, sellel sindril nii palju funktsioone. :wink:
Väike video ka, kyll ainult ilma hääleta seekord. :?
http://www.youtube.com/watch?v=VWeMNHur6cM
silver

Post by silver »

Tiit , kas sul seal video lõppus mitte väikke õnnetus ei juhtunud :wink:
53 401 449
Kopter: T-Rex 450 Sport , Mini Titan E325
Raadio: Spektrum DX6i 2,4GHz
Riff

Post by Riff »

Kas lennumasin vibreerib nii palju või siis kaamera salvestuskiirus ei ole eriti kõrge?
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
lauri
Administrator

Post by lauri »

Kahjuks nii on, et GoPro vastu hetkel ükski väike odav video salvestaja ei saa. GoPro suudab päris paljudes tingimustes uskumatult head pilti salvestada, arvestades oma väiksust ja hinda. Siin nähtud FlyCamOne HD pilt küll kahjuks väga plusspunkte ei teeni.
Lauri Laidna - www.pistik.com
imm

Post by imm »

lauri wrote:Kahjuks nii on, et GoPro vastu hetkel ükski väike odav video salvestaja ei saa. GoPro suudab päris paljudes tingimustes uskumatult head pilti salvestada, arvestades oma väiksust ja hinda.
aga selline riistapuu?
Mul õnnestus sellist isendit, kuni tema "minema lendamiseni" lennuki küljest ning põllu peale ära kadumiseni natukene testida õhus ja vee all.
Kui teha full hd video on minu meelest video kvaliteet väga hea, ka paus on selge ja kvaliteetne.
... aga võib-olla ei saa ma asjadest õigesti aru :roll: :wink:
lauri
Administrator

Post by lauri »

imm wrote:
lauri wrote:Kahjuks nii on, et GoPro vastu hetkel ükski väike odav video salvestaja ei saa. GoPro suudab päris paljudes tingimustes uskumatult head pilti salvestada, arvestades oma väiksust ja hinda.
aga selline riistapuu?
Mul õnnestus sellist isendit, kuni tema "minema lendamiseni" lennuki küljest ning põllu peale ära kadumiseni natukene testida õhus ja vee all.
Kui teha full hd video on minu meelest video kvaliteet väga hea, ka paus on selge ja kvaliteetne.
Ot kummast sa nüüd räägid? Minu point oli see, et siin nähtud FlyCamOne HD pilt on ikka päris kehv. GoPro HD teeb väga head pilti.
Lauri Laidna - www.pistik.com
tiit

Post by tiit »

silver wrote:Tiit , kas sul seal video lõppus mitte väikke õnnetus ei juhtunud :wink:
Ei juhtunud, libises vaid mooda maad ninaga vastu kohvrit.
Kaamera oli vaidtiiva peal ega see riistapuu ei olegi möeldud filmimiseks, täis kaasil lendab yle 125 kmt. Ja kui jälle väga aeglaselt lennata, vöttab vaidtiiva kiikuma.
See vaid proovi värk, muidu tuleb kaamera Old Timerile. :wink:
http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... d&id=002_G
tiit

Post by tiit »

lauri wrote:
imm wrote:
aga selline riistapuu?
Ot kummast sa nüüd räägid? Minu point oli see, et siin nähtud FlyCamOne HD pilt on ikka päris kehv. GoPro HD teeb väga head pilti.
Videod ja pildid tulevad ainult oma tarbeks, väljanäitusele ei kuulu selle jaoks on väga hea Canon 1000D
:lol:
tiit

Post by tiit »

Veel tahtsin öelda, et Go Pro vöiks vaitiivale peale panna ja proovida, sama kiiruse juures ja siis kohe netti yles ilma korrigeerimatta, sirgelt kaamerast netti. :wink:
imm

Post by imm »

Lauri sorry, mul jäi link millegipärast jutu sisse panemata.
Pidasin silmas ,et Go pro on väga hea, kuid olles proovinud sellist http://contour.com/ isendit (samas pole ise go prod kasutanud)
ei julge ma mürki võtta ,et ta go pro-st kvaliteedi poolest just väga alla jääb. Ka hinnalipik on suht sarnane ja lennuki külge "kleepimise" kasuks räägib kindlasti tema kuju.
Post Reply