Teen siis siia lühida projekti ülevaate, kuna teemakohane kategooria on täitsa olemas.
Sain valmis hõljuki, mille kallal juba mitu kuud tööd teinud. Olen lugematul arvul kordi kere ümber ehitanud ja ilmselt tosin suuremat auku puurinud ja jälle kinni mätsinud. Kogu selle arendustöö tulemusena on valmis saanud päris heade sõiduomadustega amfiib. Sõidab siledama pinna peal, nagu liiv, asfalt ja betoon ning eriti koduselt tunneb end vees. Üle ja läbi vetikate/vesikasvude niidab päris julgelt-- "silorada" järel

Väljanägemiselt peaks meenutama vene sõjatehnikat ja nimigi sai seepärast kirillitsas. Nii nagu venelastel on kombeks masina nimele lisada ka mingi number, sai ka minu masin suvalise numbri. Eesosas on väike toonitud klaasiga kabiin kust näeb indikaatortulukesi. Tippkiirus on masinal umbkaudu 30 km/h hea ilmaga. Tuult ja laineid kardab, sest on pisike.

Lähinädalail saab külge lisatud veidi võimsam aku ja brushless mootor, mis juba ootavad külge pookimist. Vaja lihtsalt mõelda, kuidas tagumine osa ümber teha..
Viimased täiendused on mõjunud väga hästi, sest vee peal enam ümber ei lähe (olen üritanud..) ja nagu juba mainisin, sõidab nüüd ka maa peal. Täiendustega lisandus ka umbkaudu 100g juurde kogumassile, mis tippkiirust veidi piirab, aga ehk brushless-ile üleminek toob jälle tõelise palge välja.

Kiire sookoll - hea vaheldus autodele ja kopteritele.

Õhus on tunda kommunismi