tekstoliit -> quad/hexa ehitus

Ehitusnipid, materjalid, joonised, konstruktsioon...
Post Reply
kronja

tekstoliit -> quad/hexa ehitus

Post by kronja »

hei,

oskab keegi suunata, kus saaks tallinnas 2mm vasevaba tekstoliiti osta? või 1.6mm? ühe müüja ma leidsin, ta pakub 3mm - aga äkki see liiga paks? ei tea ka..

mõtlesin, et ehitaks keskosa tekstoliidist (praegu alumiinium) ning käpad paneks hobbykingist ostetud n.n. "carbon" pulkadest.. samas ka küsimus, kas seda annab liimida, või panna neetidele? kui neetidele, siis kas puurida auk läbi karbon-pulga või teha midagi taolist -
: || :
(et siis pulk on keskel, ja neli neeti kõrval)? kui liimida, siis millist liimi kasutada?

tänud ette,
jk
www.skycam.ee
trebla

Post by trebla »

Kogemuste järgi võin tekstoliidi liimimiseks soovitada epot või polüuretaani, enne piiritusega rasvast puhtaks teha. Tekstoliit on parajalt sitke materjal mis kannatab vabalt neetimist ka.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
kronja

Post by kronja »

trebla wrote:Kogemuste järgi võin tekstoliidi liimimiseks soovitada epot või polüuretaani, enne piiritusega rasvast puhtaks teha. Tekstoliit on parajalt sitke materjal mis kannatab vabalt neetimist ka.
epo ehk kahekomponentne epoksiid liim? (vabandused idiootsete küsimuste eest)
www.skycam.ee
ik

Post by ik »

kronja wrote:
trebla wrote:Kogemuste järgi võin tekstoliidi liimimiseks soovitada epot või polüuretaani, enne piiritusega rasvast puhtaks teha. Tekstoliit on parajalt sitke materjal mis kannatab vabalt neetimist ka.
epo ehk kahekomponentne epoksiid liim? (vabandused idiootsete küsimuste eest)
jep
felch

Post by felch »

Miks vasefooliumiga klaastekstoliit ei sobi? Vasekihti kasutaksin/kasutan maanduseks. Sel juhul leiaks juppe Oomi poest ja ka Elfast.
Süsinikvardaid minu teada puurida ja neetida ei tasu - muutub hapraks.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
[J]

Post by [J] »

Mina kasutaksin neid:
http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/ ... Thick.html
Söepulgad lähevad kergesti pikikiudu lõhki. Päästab kui otsa ümber kerida kevlar- või muud niiti + vaiku.
Kokku võib panna mutrite-poltidega nagu ühe rootoriga helikad ja autod, testitud kindel tehnoloogia.
Superkerge ja tugeva plaadi saab kui teha "võileib", keskel balsalaud ja kahel pool söeriie, nagu kaasaegsete mudelite tiivakoorikuid jne. tehakse.
kronja

Post by kronja »

[J] wrote:Mina kasutaksin neid:
http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/ ... Thick.html
Söepulgad lähevad kergesti pikikiudu lõhki. Päästab kui otsa ümber kerida kevlar- või muud niiti + vaiku.
Kokku võib panna mutrite-poltidega nagu ühe rootoriga helikad ja autod, testitud kindel tehnoloogia.
Superkerge ja tugeva plaadi saab kui teha "võileib", keskel balsalaud ja kahel pool söeriie, nagu kaasaegsete mudelite tiivakoorikuid jne. tehakse.
neid hobikingi plaate nägin, jah.. 300x100 on tiba väike, ma tahaks keskplaati suuruses ~250x250 või tiba peale..

aga tänud, ma veel natuke kaevan..

mõtlesin muidu kui võtta 2x 1.5-2mm tekstoliidi plaati, teha nats lõikamist kaalu säästmise eesmärgil ning siis hobbikingi pulkadega epoga kokku liimida äkki kärab? enne oli enam-vähem kindel plaan kasutada k-rautast ostetud 5mm plastklaasi (või mis iganes ta nimi on), aga see jääb vist natuke hapraks..

jk
www.skycam.ee
Post Reply