Müüa Keermeliime 25 eurot tk Loctite 243 ja 270

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
Thugfuzz

Müüa Keermeliime 25 eurot tk Loctite 243 ja 270

Post by Thugfuzz »

Müüa siis Loctite keermeliime uued kasutamata...

Keskmise tugevusega keermeliim 50ml Loctite-243
1:
# THREADLOCK, 50ML, LOCTITE 243
# Adhesive Type:Acrylic
# Adhesive Applications:Thread Locking
# Colour:Blue Liquid/Fluorescence under UV light
# SVHC:No SVHC (20-Jun-2011)
# Dispensing Method:Bottle
# Series:243
# Cure Speed:The rate of cure will depend on the bondline gap - See Technical Data Sheet
# Fully Hardened:72
# Material:Dimethacrylate ester
# Mix Ratio:One Component - requires no mixing
# Storage Temperature Max:21°C
# Storage Temperature Min:8°C
# Viscosity:Medium, Thixotropic

Hinnaks 25 eurot pudel

2:
# THREADLOCK, 50ML, NEW LOCTITE 270
# Adhesive Type:Acrylic
# Adhesive Applications:Thread Locking
# Colour:Green
# SVHC:No SVHC (20-Jun-2011)
# Dispensing Method:Bottle
# Series:270
# Volume:50ml
# Storage Temperature Max:21°C
# Storage Temperature Min:8°C

Hinnaks 25 Eurot tükk mis on

Kui on huvi siis postitage siia ja Rohkem ostes saab alati kokkuleppe hinna teha...

:)
Last edited by Thugfuzz on Sun Oct 09, 2011 0:34, edited 1 time in total.
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

1tk on 25 eurot
2tk on 45 eurot
3tk on 60 eurot
Last edited by Thugfuzz on Sun Oct 09, 2011 0:35, edited 1 time in total.
Kpe

Post by Kpe »

Neti hinnast ikka kaks korda kallim ju...
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

pane link kus müüakse odavamalt? mina isiklikult vaatasin netist ja ei leidnud küll ühtegi odavamat kohta... igaks juhuks pööran tähelepanu et tegu on 50ml pudelitega :lol: ja kui osta mitu siis olen 100% veendunud et odavamat hinda ei saa ühestki poest...
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:pane link kus müüakse odavamalt? mina isiklikult vaatasin netist ja ei leidnud küll ühtegi odavamat kohta... igaks juhuks pööran tähelepanu et tegu on 50ml pudelitega :lol: ja kui osta mitu siis olen 100% veendunud et odavamat hinda ei saa ühestki poest...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10961

Pudel on 50ml, ja transport oli vist 6$ 8)
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

Satel wrote:
Thugfuzz wrote:pane link kus müüakse odavamalt? mina isiklikult vaatasin netist ja ei leidnud küll ühtegi odavamat kohta... igaks juhuks pööran tähelepanu et tegu on 50ml pudelitega :lol: ja kui osta mitu siis olen 100% veendunud et odavamat hinda ei saa ühestki poest...

Esiteks ei ole toode ega ka firma sama... teiseks mina müün eestis käest kätte seega ei ole mõtet võrrelda interneti kauplustega :) kolmandaks ei ole ka ootamisaega lihtsalt tule kohale ja kaup on olemas... :D
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:
Satel wrote:

Esiteks ei ole toode ega ka firma sama... teiseks mina müün eestis käest kätte seega ei ole mõtet võrrelda interneti kauplustega :) kolmandaks ei ole ka ootamisaega lihtsalt tule kohale ja kaup on olemas... :D
Mis sest firmast, keermeliim on keermeliim.Enamus siinsetest foorumlastest on ka selle internetipoe kliente ning kõik vajalik ostetakse aegsasti ette ära.Ooteaeg one enam -vähem 15 päeva, mina sain selle üleeile kätte. :D
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

Satel wrote:
Thugfuzz wrote:
Satel wrote: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10961

Mis sest firmast, keermeliim on keermeliim.Enamus siinsetest foorumlastest on ka selle internetipoe kliente ning kõik vajalik ostetakse aegsasti ette ära.Ooteaeg one enam -vähem 15 päeva, mina sain selle üleeile kätte. :D

no ma päris nii lihtsalt kõiki keermeliime nüüd ühte patta ei paneks... ja kui on aega 15 päeva oodata siis anna aga minna:D mina mõtlesin et tulen mudelihuvilistele vastu ja müün eesti kohta odavaima hinnaga ja ilma tellimisajata käest kätte keermeliime aga ikka tekib mõni elutarkust täis tarkpea kellel miskit huvitavat mainida on:D
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:
Satel wrote:
Thugfuzz wrote: Esiteks ei ole toode ega ka firma sama... teiseks mina müün eestis käest kätte seega ei ole mõtet võrrelda interneti kauplustega :) kolmandaks ei ole ka ootamisaega lihtsalt tule kohale ja kaup on olemas... :D

no ma päris nii lihtsalt kõiki keermeliime nüüd ühte patta ei paneks... ja kui on aega 15 päeva oodata siis anna aga minna:D mina mõtlesin et tulen mudelihuvilistele vastu ja müün eesti kohta odavaima hinnaga ja ilma tellimisajata käest kätte keermeliime aga ikka tekib mõni elutarkust täis tarkpea kellel miskit huvitavat mainida on:D

Ise soovisid näha kohta, kust odavamalt saab...?? :)
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

tõesti need olid minu enda sõnad et tahan näha odavamat kohta aga endiselt julgen kinnitada et erinevatel firmadel on ka erinev kvaliteet :lol: mina müün Henkel-i kaupa ja siiani pole näidatud kohta kus see liim odavam oleks:D ja paluks seda hinda siis eesti raames et asi oleks ka natuke võrdsustatud:D
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:tõesti need olid minu enda sõnad et tahan näha odavamat kohta aga endiselt julgen kinnitada et erinevatel firmadel on ka erinev kvaliteet :lol: mina müün Henkel-i kaupa ja siiani pole näidatud kohta kus see liim odavam oleks:D ja paluks seda hinda siis eesti raames et asi oleks ka natuke võrdsustatud:D
Veel kord, pole vahet on see Henkel või miski muu, pea-asi kui mutreid lennukitel lahti ei lase logistada. :lol:
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

endiselt ei saa aru mis inimestel viga on... kui ei meeldi ära osta aga ei ole mõtet seletada et keermeliimidel ja erinevatel firmadel vahet ei ole.... mina enda mudelitele hiina sodi vahele ei paneks kuna ei saa 100% kindel olla et see peab... tundub et võib selle teema lukku panna kuna ei näe mõtet inimestele lihtsamalt kätte saadavat võimalust tekitada kui sellega mingeid närvesöövaid Vaidlusi kaasneb... :wink:
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:endiselt ei saa aru mis inimestel viga on... kui ei meeldi ära osta aga ei ole mõtet seletada et keermeliimidel ja erinevatel firmadel vahet ei ole.... mina enda mudelitele hiina sodi vahele ei paneks kuna ei saa 100% kindel olla et see peab... tundub et võib selle teema lukku panna kuna ei näe mõtet inimestele lihtsamalt kätte saadavat võimalust tekitada kui sellega mingeid närvesöövaid tegevusi kaasneb...
Nüüd oled saanud piisavalt reklaami ja tähelepanu oma tootele ja kõik huvilised teavad, kuhu pöörduda! :)
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

Satel wrote:
Thugfuzz wrote:endiselt ei saa aru mis inimestel viga on... kui ei meeldi ära osta aga ei ole mõtet seletada et keermeliimidel ja erinevatel firmadel vahet ei ole.... mina enda mudelitele hiina sodi vahele ei paneks kuna ei saa 100% kindel olla et see peab... tundub et võib selle teema lukku panna kuna ei näe mõtet inimestele lihtsamalt kätte saadavat võimalust tekitada kui sellega mingeid närvesöövaid tegevusi kaasneb...
Nüüd oled saanud piisavalt reklaami ja tähelepanu oma tootele ja kõik huvilised teavad, kuhu pöörduda! :)
Sinu jaoks on see võibolla reklaam ja tähelepanu.... ja huvilised oleksid ka ilma sinu "suurepärase" võrdluse ja kvaliteedi postitusteta saanud oma võimaluse antud kaupa soetada :)
Satel

Post by Satel »

Thugfuzz wrote:
Satel wrote:
Sinu jaoks on see võibolla reklaam ja tähelepanu.... ja huvilised oleksid ka ilma sinu "suurepärase" võrdluse ja kvaliteedi postitusteta saanud oma võimaluse antud kaupa soetada :)
Jaa....müügimehe töö pole kerge :(
Chessna Skyline 182
0S .46LA

Turnigy 9X 2.4G
Einar Ridalist

Post by Einar Ridalist »

Siili anekdoot tuli meelde :), :

Mehed on jõe ääres kalal. Tuleb siil ja küsib: "Mehed, kas teil liimi on?"
Mehed vastu: "Ei ole."
Natukese aja pärast tuleb siil: "Mehed, ma tõin teile liimi!"

Mehed on jõe ääres kalal. Tuleb siil ja küsib: "Mehed, kas teil traati on?"
Mehed vastu: "Ei ole."
Natukese aja pärast tuleb siil: "Mehed, ma tõin teile traati!"

Mehed on jöe ääres kalal.Tuleb siil ja kysib: "mehed,kas teil liimi on?"
mehed vastu: "Käi metsa oma liimiga, niigi tõid traati!"

Mehed on jöe ääres kalal. Tuleb siil ja kysib: "mehed,kas teil traati on?"
mehed vastu: "On! Üle 4200 meetri vask- ja okastraati ning 2 dekaliitrit
liimi on ka, et vaid kurat sinust lôpuks lahti saaks!"
lauri
Administrator

Post by lauri »

Locktite 248 ei ole pakkuda ("liimipulk")?
Lauri Laidna - www.pistik.com
Thugfuzz

Post by Thugfuzz »

lauri wrote:Locktite 248 ei ole pakkuda ("liimipulk")?
Sorry aga jah kahjuks pulgaliime ei ole pakkuda...
felch

Post by felch »

Keermeliimide hinna kohalt pole pädev ja hetkel ei vaja ka kuid kohe kätte saamine on minu jaoks küll argument. HK.st on asjad tulnud tüüpiliselt 1..1,5 kuud! Natuke palju. Ja vahest "kaotab" Eesti TiguPost (Tm) saabunu süüdimatult ära. Tegijal ikka juhtub...
Liimide kvaliteete pole samuti pädev hindama aga elektroonika alalt meenub kohe võrdluseks kopeerijate varastatud elektrolüütkondede tehnoloogia. Kõik vist teavad neid arvutite emaplaadil punnitavaid kondesid mis on juba ammu mahtuvusega hüvasti jätnud.... ( http://macmedics.com/images/imac-logica ... citors.jpg )
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Post Reply