Kuidas abiks olla?
Kuidas abiks olla?
Siia võiks kirjutada, kuidas keegi saab foorumiliikmetele elus kasulik olla ehk siis mida päevasel ajal teed
Ise pakun kõigile hea hinnaga mudelikaup A-st O-ni ning paralleelselt valmistan ka pilti telepurki, ehk siis kõik mis seotud video ja telendusega, montaazh ja muu seesugune. Nõu ja jõuga võin aidata ka videomakki teleka külge ühendada
Ise pakun kõigile hea hinnaga mudelikaup A-st O-ni ning paralleelselt valmistan ka pilti telepurki, ehk siis kõik mis seotud video ja telendusega, montaazh ja muu seesugune. Nõu ja jõuga võin aidata ka videomakki teleka külge ühendada
Lauri Laidna - www.pistik.com
Tervitused.
Mina, Rainar, tegelen kergmetall konstruktsioonide projekteerimisega 3D-joonestus programmis. Praegune suund on kõikvõimalikud piirded, trepid, käsipuud ja on ette tulnud ka teistsuguseid töid, nagu näiteks Jüriöö pargis (Peterburi mnt. ääres) see 30m tuletorn on minu käe alt läbi käinud.
Olen mõelnud, et tahaks mõne mudellennuki detail haaval ülesse joonestada, samuti ka projekteerida mingi offroad masinat, kuid aja nappuse tõttu olen seda edasi lükanud tulevikku.
Paar pilti tuletornist:
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album16
Mina, Rainar, tegelen kergmetall konstruktsioonide projekteerimisega 3D-joonestus programmis. Praegune suund on kõikvõimalikud piirded, trepid, käsipuud ja on ette tulnud ka teistsuguseid töid, nagu näiteks Jüriöö pargis (Peterburi mnt. ääres) see 30m tuletorn on minu käe alt läbi käinud.
Olen mõelnud, et tahaks mõne mudellennuki detail haaval ülesse joonestada, samuti ka projekteerida mingi offroad masinat, kuid aja nappuse tõttu olen seda edasi lükanud tulevikku.
Paar pilti tuletornist:
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album16
No mul hunt kriimsilma 9 ametit. Kuigi leiba teenitud aastaid elektroonika ja mehhatroonika valdkonnas. Igasugu elektroonika, nii raua kui softi väljatöötamise poolelt olen nõu ja jõuga abiks. Kokkuvõtvalt mehaatroonika. Elektrooniline raud, mehhaaniline raud ja soft. Pigem softi ülesehitus ja algelise koodi kribamine. Päris kõva progeja pole
Hetkel häälestan 3G kõrgsagedusevõimenedeid, e siis repeaterid mobiilside tehnika suunal.
Hetkel häälestan 3G kõrgsagedusevõimenedeid, e siis repeaterid mobiilside tehnika suunal.
Toodan ja müün nähtamatut valgust. www.radiant-dyes.com
Oskan ehk abiks olla, kuí küsimusi seoses saksamaaga.
Oskan ehk abiks olla, kuí küsimusi seoses saksamaaga.
Seoses ühe teise teemaga juhtusin siia ja... polegi end kirja pan'd. Vaja viga parandada.
Seega...tegelen elektroonika disainimise ja vajadusel sellele koodi kirjutamisega (sest enamus asju kipub sisaldama mikrokontrollerit). Olen ka töötanud aastaid firmas Beesting (kuni nad lõpuks pankrotti läksid), remontisin põhiliselt monitore aga ka "huvitavamaid" case'e arvutites ehk kui viga oli tõeliselt keeruline. See ju ongi huvitav !
Kui kellelgi on mure mingi elektroonikavidinaga, võib alati külla tulla. Päris tihti on abi saadud aga McGyver ma paraku tõesti ei ole...
Tegelen ka õppetööga aga see vist mudeliste ei puuduta.
Seega...tegelen elektroonika disainimise ja vajadusel sellele koodi kirjutamisega (sest enamus asju kipub sisaldama mikrokontrollerit). Olen ka töötanud aastaid firmas Beesting (kuni nad lõpuks pankrotti läksid), remontisin põhiliselt monitore aga ka "huvitavamaid" case'e arvutites ehk kui viga oli tõeliselt keeruline. See ju ongi huvitav !
Kui kellelgi on mure mingi elektroonikavidinaga, võib alati külla tulla. Päris tihti on abi saadud aga McGyver ma paraku tõesti ei ole...
Tegelen ka õppetööga aga see vist mudeliste ei puuduta.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
- Silversass
Telekom. tarkvarainsener. Kui muresid Samsungi asjadega, siis proovin aidata.
X650F V4 + APM 2.7
HK Club Trainer
HK500CMT
Calmato 40 Trainer
FMS Mini F4u
Phantom wing v2 FPV + Fatshark Predator V2 + APM 2.7
HK250GT
ZMR250
Skyhunter FPV + Fatshark Dominator V3
Yuneec Q500 4K
Yuneec H
Sickle 46e F3A
VQ YAK-9
HK Club Trainer
HK500CMT
Calmato 40 Trainer
FMS Mini F4u
Phantom wing v2 FPV + Fatshark Predator V2 + APM 2.7
HK250GT
ZMR250
Skyhunter FPV + Fatshark Dominator V3
Yuneec Q500 4K
Yuneec H
Sickle 46e F3A
VQ YAK-9
projekteerimise osakonna juhataja @ www.techgroup.ee
Kasutame projekteerimiseks:
Solid Works ja ePlan
Kontrollerid, mida tunneme:
Siemens, Omron, Beckhoff, Bosch-Rexroth, Festo, Mitsubishi, Kuka robotid, ABB robotid jne
Projekteerime ja valmistame erinevaid testimise ja koostamise liine ning seadmeid.
Allhanke poole pealt koostame ja testime erinevaid testimise liine erinevatele tööstustele. Valmistame ka erinevaid detaile metallist ning plastikust.
jne
Kasutame projekteerimiseks:
Solid Works ja ePlan
Kontrollerid, mida tunneme:
Siemens, Omron, Beckhoff, Bosch-Rexroth, Festo, Mitsubishi, Kuka robotid, ABB robotid jne
Projekteerime ja valmistame erinevaid testimise ja koostamise liine ning seadmeid.
Allhanke poole pealt koostame ja testime erinevaid testimise liine erinevatele tööstustele. Valmistame ka erinevaid detaile metallist ning plastikust.
jne
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Illustreerin, animeerin ja kujundan kõike, mida vähegi annab. Põhiliselt joonistan naisi ja kujundan veebilehti.
Olen käpp tegema ka tv-klippe nii video kui animatsioonina, niikaua, kuni need väga eksootilist 3d effekti ei sisalda.
1) RC mudelitele võin aidata kleepse peale disainida ja sisse joonistada, et neid õigest kohast ilma lisakuludeta välja lasta lõigata.
2) Lisaks aitan siis ka firma asutajaid, kes soovivad ettevõttele tunnusgraafikat ja veebilehekülge.
3) Tekstiilitrüki ja meenete trüki jaoks oskan samuti kõike ette valmistada ja õigest kohast tellida.
4) Trükiste kujundamine on samuti köki-möki.
Olen käpp tegema ka tv-klippe nii video kui animatsioonina, niikaua, kuni need väga eksootilist 3d effekti ei sisalda.
1) RC mudelitele võin aidata kleepse peale disainida ja sisse joonistada, et neid õigest kohast ilma lisakuludeta välja lasta lõigata.
2) Lisaks aitan siis ka firma asutajaid, kes soovivad ettevõttele tunnusgraafikat ja veebilehekülge.
3) Tekstiilitrüki ja meenete trüki jaoks oskan samuti kõike ette valmistada ja õigest kohast tellida.
4) Trükiste kujundamine on samuti köki-möki.
Psychology is my med´s
Privaatsed telekommunikatsiooni ja transmissioonivõrgud, arendamine ja ülalpidamine. Praegu siis Eesti Raudteel. Võin aidata hea sõnaga
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit