November 2011
November 2011
Hei!
Pole ammu paljusid näinud, keegi Hüürus või Piibe mnt-l see nädalavahetus ei viitsi miskit teha?
Pole ammu paljusid näinud, keegi Hüürus või Piibe mnt-l see nädalavahetus ei viitsi miskit teha?
Last edited by Marek on Sat Nov 12, 2011 2:03, edited 1 time in total.
Eile oli Kollasel täits hullimaja.... Lennukid lendasid igas suunas. Piloodid seisid kus jumal juhatab. Üks lennuk lendas ka Titan`ile vastu jalgu (mina pääsesin napilt). Olukord oli päris hirmutav...
Põhjus selgus peagi - keegi on maha kiskunud info lennusektorite ja muu ohutust puudutava kohta. Aga vaevalt, et seinale kirjutatu oleks vältinud risti-rästi seismist ja lendamist...
Vabatahtlike Võsalendurite Seltsi liikmed taandusid üpris peagi
Põhjus selgus peagi - keegi on maha kiskunud info lennusektorite ja muu ohutust puudutava kohta. Aga vaevalt, et seinale kirjutatu oleks vältinud risti-rästi seismist ja lendamist...

Vabandused, aga siis midagi sellist, nagu siin lõpus
http://vimeo.com/groups/36916/videos/31660449

Raadil on ka endiselt lennukõlbulik, kuigi rahvast hakkab sügisepoole vähemaks jääma. No vähemasti 4 püsiklienti on siiski pea igapäev kohal
Sven oli oma miniboeingule väga edevad tuled külge meisterdanud, mina proovisin uue ninaga jetti- lendas küll. Aga videos tekitatud kaose loomiseni läheb meil veel aega 

P28A- FPV
video teine osa on open klassi combat võistlus, lennuta millega tahadussimuna wrote:Vabandused, aga siis midagi sellist, nagu siin lõpushttp://vimeo.com/groups/36916/videos/31660449
videot vaadates kõik ahhetavad, aga meil ei ole tegelejaid, kellega saaks võistlusklassi jagu nägusid kohale
kogun vanu vene lennukimootoreid
Ega eilegi suht ei erinenud. Kurb, aga enne kui kellegile bensukas vastu pead ei tule ei muutu ka midagi.Kpe wrote:Eile oli Kollasel täits hullimaja.... Lennukid lendasid igas suunas. Piloodid seisid kus jumal juhatab. Üks lennuk lendas ka Titan`ile vastu jalgu (mina pääsesin napilt). Olukord oli päris hirmutav...
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
Eile oli pilt suhteliselt normaalne,ainult hr Penart startis omaette Tallinna poolsest raja otsast,ehk sealt kus maanduma tuldi.Ka noor mudellendur,kes uut lennukit proovis,seisis lennutamise ajal keset rada.
Mulle näib,et plaanerimehed ei aktsepteeri seda,et stardi ja maandumisrajal lennutamise ajal ei seista (ehk rajal ei ole inimesi ajal,kui mudelid õhus) ja et piloodid (nende abilised jne) ei seisaks lennusektorites.Klass omaette on muidugi Kolja.Ka uute tulijatega on probleeme - kuid neist võib ka natuke aru saada - kust nad seda ikka teada saavad,peale selgitamist nad üldjuhul saavad asjast aru.Aga vanad olijad - nagu vähe piinlik selgitama ka hakata
Sildid on teadete tahvlilt tõesti kadunud - peaks suure skeemi joonestama - ehk kus sektorid ja kus piloodid - kas kellelgi oleks võimalik seda vormistada kujul,nagu on kvartsipuu - see on ajahambale ja vandaalidele vmt.hästi vastu pidanud - siis on vähemalt välistatud probleemid teadmatusest.
Meie "piloodipuuri võrk" on maha võetud põhjendusega,et lennukid sõidavad sinna sisse ja saavad kahjustada - tegelikult õige,aga nüüd on oht,et saavad kahjustada pilootide jalad
ma ei tea,kumb variant valusam on - pole probleemi,kui tegemist on poolekilose elektrilennukiga,aga kui jalgadesse sööstab korralik bensukas 
Mulle näib,et plaanerimehed ei aktsepteeri seda,et stardi ja maandumisrajal lennutamise ajal ei seista (ehk rajal ei ole inimesi ajal,kui mudelid õhus) ja et piloodid (nende abilised jne) ei seisaks lennusektorites.Klass omaette on muidugi Kolja.Ka uute tulijatega on probleeme - kuid neist võib ka natuke aru saada - kust nad seda ikka teada saavad,peale selgitamist nad üldjuhul saavad asjast aru.Aga vanad olijad - nagu vähe piinlik selgitama ka hakata

Sildid on teadete tahvlilt tõesti kadunud - peaks suure skeemi joonestama - ehk kus sektorid ja kus piloodid - kas kellelgi oleks võimalik seda vormistada kujul,nagu on kvartsipuu - see on ajahambale ja vandaalidele vmt.hästi vastu pidanud - siis on vähemalt välistatud probleemid teadmatusest.
Meie "piloodipuuri võrk" on maha võetud põhjendusega,et lennukid sõidavad sinna sisse ja saavad kahjustada - tegelikult õige,aga nüüd on oht,et saavad kahjustada pilootide jalad

Kahtlustan, et need kes on võtnud võrgu maha ning stardivad/seisavad jne kuidas kunagi paigas, siis antud isikud ei loe tõenäoliselt antud foorumit. Kui nad loeksid, siis nad ka teaksid ohutuse juhiseid.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne
; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )

paraku nii kahjuks ei ole....probleem kaldub sellesse serva,et miks me räägime mobiiliga autoroolis ja jätame teinekord turvavöö lahti jne. , ehk teeme palju asju,mida ei tohiks,aga siiani pole midagi halba ju juhtunud.....siis antud isikud ei loe tõenäoliselt antud foorumit. Kui nad loeksid, siis nad ka teaksid ohutuse juhiseid
Siis ju võrk toimis hästi. Sama nagu mootorrattaga ilma kiivrita sõita ja siis põhjenduseks seda tuua, et vana kiiver läks kukkudes katkiKuno wrote:Meie "piloodipuuri võrk" on maha võetud põhjendusega,et lennukid sõidavad sinna sisse ja saavad kahjustada

Lauri Laidna - www.pistik.com
mis vana kiiver, põhjendus ikka, et äkki läheb mu uus ja läikiv kiiver katki, kui ma sellega vastu teed kukun, hoian igaks juhuks riiuli peal ning pühin iga õhtu tolmu maha, et see hästi säiliks...Kuno kirjutas:
Meie "piloodipuuri võrk" on maha võetud põhjendusega,et lennukid sõidavad sinna sisse ja saavad kahjustada
Siis ju võrk toimis hästi. Sama nagu mootorrattaga ilma kiivrita sõita ja siis põhjenduseks seda tuua, et vana kiiver läks kukkudes katki
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne
; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )

paraku nii kahjuks ei ole....probleem kaldub sellesse serva,et miks me räägime mobiiliga autoroolis ja jätame teinekord turvavöö lahti jne. , ehk teeme palju asju,mida ei tohiks,aga siiani pole midagi halba ju juhtunud.....
Täiesti nõus Kunoga. Stereotüüpne mõttemall.
Mida rohkem meis on hoolivust ja vastutustunnet seda rohkem mõtleme neist asjadest.Kannatada võivad saada ju teised mitte meie ise.
Aga tagajärgede eest PEAME vastutama ikka meie ise. Ja tagantjärgi ikka küsides MIKS MIKS, OLEKS JU.....
Me pole enam ju titad kes hüüavad ,et emme-issi kaka tuli. Ja selle korralageduse likvideerimise eest kannavad hoolt siis emmed -issid.
Ja tõsi ta on , et keegi meist ei saa öelda mina küll olen hoopis teistsugune.Ka mina räägin roolis telefoniga aga turvavöö on mul küll kinni.
Püüan parandada ennast AUSÕNA
Ma tean siin palju vastutustundega inimesi kes ka lennupävadel on juhtinud tähelepanu lennuohutusele. Esimesena tulevad meelde kohe Kristjan, Ints ,Marek. Seda on juhtunud küll vaid mõned korrad kui pole tähele pandud ohutust ja lennatud üsna lähedale pealtvaatajatele. Abinõud on koheselt tarvitusele võetud ja kõik on OK ning pahaseks selle pärast küll pole keegi saanud. Püüame siis tegutseda nii ,et kus viga näed laita seal tule ja laida
või oli see kuidagi teisiti
.Selle eelneva video järgi ei julgeks küll pealtvaataja olla .(aga õnneks midagi ei juhtunud ju
) Pole ka meie kogunemistel eriti kiivreid näha olnud. Loodan ,et combati võistlustel on see kohustuslik ja kõik seda ka täidavad.
Täiesti nõus Kunoga. Stereotüüpne mõttemall.
Mida rohkem meis on hoolivust ja vastutustunnet seda rohkem mõtleme neist asjadest.Kannatada võivad saada ju teised mitte meie ise.
Aga tagajärgede eest PEAME vastutama ikka meie ise. Ja tagantjärgi ikka küsides MIKS MIKS, OLEKS JU.....
Me pole enam ju titad kes hüüavad ,et emme-issi kaka tuli. Ja selle korralageduse likvideerimise eest kannavad hoolt siis emmed -issid.
Ja tõsi ta on , et keegi meist ei saa öelda mina küll olen hoopis teistsugune.Ka mina räägin roolis telefoniga aga turvavöö on mul küll kinni.

Ma tean siin palju vastutustundega inimesi kes ka lennupävadel on juhtinud tähelepanu lennuohutusele. Esimesena tulevad meelde kohe Kristjan, Ints ,Marek. Seda on juhtunud küll vaid mõned korrad kui pole tähele pandud ohutust ja lennatud üsna lähedale pealtvaatajatele. Abinõud on koheselt tarvitusele võetud ja kõik on OK ning pahaseks selle pärast küll pole keegi saanud. Püüame siis tegutseda nii ,et kus viga näed laita seal tule ja laida

Noh krt.kes võttis võrgu maha :?:Siiamaani olen jäänud rahulikuks ja tolerantseks kõikides kollast puudutavates küsimustes........aga selle
võrgu eemaldamise ja põhjendamise peale tõusis veri pähe
Ka ROCK 07 -st sain ma miskit moodi aru ja mõistsin teda omal viisil aga
võrgu eemaldamine selliste põhjendustega TULE TAEVAS APPI
'
SEE VÕRK KRT oli ja on lendurite ühisvara.
See oleks sama hea kui mina otsustaks ühel kenal päeval,et künnan kollase üles selleks ,et ükski lennuk ei saaks lennata ja katki kukkuda
Loodan ,et eemaldaja ise heastab oma lolluse..........
võrgu eemaldamise ja põhjendamise peale tõusis veri pähe

võrgu eemaldamine selliste põhjendustega TULE TAEVAS APPI

SEE VÕRK KRT oli ja on lendurite ühisvara.
See oleks sama hea kui mina otsustaks ühel kenal päeval,et künnan kollase üles selleks ,et ükski lennuk ei saaks lennata ja katki kukkuda
Loodan ,et eemaldaja ise heastab oma lolluse..........
Last edited by martc on Wed Nov 09, 2011 20:29, edited 1 time in total.
Homme laupäeval Tartu Tasku keskuses.
http://www.tasku.ee/index.php?article_i ... on=article&
Tartu Mudellennuklubi tutvustab ja ka lennutab Tasku aatriumis erinevaid mudeleid.
http://www.tasku.ee/index.php?article_i ... on=article&
Tartu Mudellennuklubi tutvustab ja ka lennutab Tasku aatriumis erinevaid mudeleid.
üritasime pisikest limbot lennukitega:)
http://www.youtube.com/watch?v=hnEN7oz8_NI
http://www.youtube.com/watch?v=Rmi5gzkJipE
http://www.youtube.com/watch?v=hnEN7oz8_NI
http://www.youtube.com/watch?v=Rmi5gzkJipE
C-55
Laupäeval Kollasel
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sO9rN8hXpU
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sO9rN8hXpU