Kokkutuleku aeg?

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
ufo

Kokkutuleku aeg?

Post by ufo »

tere mudelismifoorumi rahvas oleks selline küsimus,et keegi oskab öelda kuna või millal tuleb kokkutulek kuna eelmine aasta mulle nii väga meeldis võiks seda korrata! ;)
Uurin seda asja nii vara kuna hiljem ei ole ehk enam aega sest tuleb töö/kool vahele oleks hea teada saada paneks end kohe kirja siis oleks ikka broneeritud pärast on nii,et ei saa ja siis ongi kõik .kuna pole terve aasta otsa teisi näinud oleks tore näha.toilas oli päris huvitavad talvepäevad seda võiks korrata ehk kui keegi täpsemalt teab siis räägib mulle ka?
Nii osad oleks nõus ma loodan vähemalt.Et kui keegi teab siis paluks jagada vaese UFO-ga ka Infot .
tahaks siis teada saada kuna toimub,kus on plaanis korraldada,millal,palju peaks maksma,mis oleks vaja?
mulle isegi sobiks toila hästi kuna seal oli ruumilaialt nii,koperti meestele kui ka suurterle 3D lennukitele ja paljudele muudele.(endal veel hetkel pole lennukit,aga oleks plaan saada tuleks teeks ka paar lendu) kuna sel kohal viga polnud siis ei ole midagi kahetseda vaid seda tuleks KORRATA KORRATA!!!
Kes oleks minuga nõus?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
ufo

Post by ufo »

Nägunäha keegi ei tea veel midagi jah :)
eks varsti peab ju teada saama kuna kohad broneeritakse kinni varem sest et hiljem ei ole saada ehk ja siis on nii kahju!
aga ma soovin,et esimesel võimalusel mulle antaksse ka infot.
mob: 56342526
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Post Reply