Tere
probleem järgmine - on no-name mootor (meeles, et towerpro 2409-12 analoog) ja HH SS regu. Miskipärast lükkab regu end välja kui mootorile gaasi anda ( mootoril propp peal) Teise mootoriga milleks on towerpro 2410-08 elab regu ilusasti koos ja toimib ideaalselt. Oskab keegi nõu anda või aimata milles asi võib olla, et nö cut-off tekib kui suts võimsam mootor taha ühendada?
Hobbyking SS 20A regu ja noname mootor.
Sai tiba aega ja mootor laiali võetud. Lühiskeerud olid tõesti, lakk maha põlenud. See selleks. 21 keerdu delta ühenduses seal oli. Proovisn tähte uuesti mässida, et vähem traati peal oleks. Jõud ple mootoril. Tehke palun lollile selgeks mida ma mähkimisel arvestama pean. Neti juhiste järgi mähkisin ja ei midagi. Kuda funki kasvatada? Ajud sassis juba. Füüsikag ja arvutustega ei jõua hetkel tegeleda
Kurjam tiba valesti olin mähutanud. Arvutuste järgi peaks sama olema aga kahtlaselt soojaks läheb mootor. Vb nii peabki olema ja ei tea mis ta algeliselt oli...
600 gr staatilist sain kätte..
Kurjam tiba valesti olin mähutanud. Arvutuste järgi peaks sama olema aga kahtlaselt soojaks läheb mootor. Vb nii peabki olema ja ei tea mis ta algeliselt oli...
600 gr staatilist sain kätte..