Niivisi, Keks ei ole kadunud, natukene hõivatud ajad lihtsalt, aga ärge muretsege, jätkame traditsiooni
Alujoa Puhkekeskuse perega asjad kokku leppitud, see aasta on nüüd kahjuks ainukesed kuupäevad vabad
25-26 veebruar. Ehk siis paningi need kuupäevad meile kinni! (marek, ole hea, pane need kuupäevad pealkirja ka sisse)
Ürituse osavõttu tasu on täpselt sama mis eelmine aasta, 28eur näo pealt, hinna sees on söögid (laupäev-pühapäev), ööbimine, puhtad voodilinad, saun soe öö otsa. Kohvi/tee, snäkid... nälga keegi ei jää. Omalt poolt tuleks siis kaasa võtta sauna õlled ja kes peale pikka väljasolemist tahab natukene sooja võtta söögi kõrvale, siis selle ka! Ma tean, et Tiit tuleb oma Cuba-Librega raudselt

Kui võimalik, siis võtke oma saunalinad ja plätud kaasa, kes sauna plaanivad minna. Kohapeal on küll olemas, aga ma pole kindel, kas kõigile jätkub.
See aasta siis ööbimiskohti jälle juures, kokku on võimalik mahutada kuni 54 inimest, on olemas neljaseid, kolmeseid, kaheseid ja kaheseid suure voodiga tube. Kellel kindel soov mingi kindel tuba omale bronnida, siis andke mulle teada PS-iga.
Kõik kes eelmine aasta käisid, teavad kuhu tulla, kes ei käinud, siis asukoht kaardil on siin:
http://maps.google.com/maps?q=59.403576 ... 9&t=h&z=17
Peterburi maanteelt, keerata Toila poole, KOHE peale Toila asula märki keerata paremale, sõita otse niikaua kuni tulevad suured ümmargused vilja kuivatid (kui ma ei eksi), kuivatitest paremalt mööda ja keerata jälle paremale, siis on vasakut kätt suured kuused tee ääres, kui kuused saavad läbi, keerata vasakule keelu märgi alt sisse, oletegi kohal.
Tehnika koha pealt on mul olemas väike muusikakeskus, 3m ekraan ja projektor, võtke oma arvutid, simulaatorid, kitarrid, trummid kaasa

Projektoril on enamus videosisendid olemas, muusika keskusel ainult RCA, andke teada, kellel mis kaableid vaja on, mul midagi peaks kodus olema.
(Ervin, sinu üks HDMI kaabel ikka veel minu käes eelmisest aastast, võtan selle kaasa)
Nagu ikka iga aasta olnud on, kes kaugemalt tulijad, või kellel reede õhtul üksi igav kodus, võite tulla juba reede õhtul kohale!
Muidu võiks olenevalt võimalusest umbes 12 paikku ikka enamus laupäeval kohal olla, muidu jääb lendamiseks valget aega väheks.
Loodame siis selleks nädalavahetuseks paremat ilma ja teeme tulijate nimekirja lahti. Palun, saatke mulle PS-i kes on tulijad ja mitmekesi + kellel siis tubade erisoovid!
Maksta võib koha peal sulas, või ülekandega, minu abikaasa on seekord raamatupidaja, pange tema kontole Svetlana Keks 221022929935. Selgituseks siis talvepäevad + pistiku kasutaja nimi + mitu inimest.