Hiinlaste elektrimootorid ja nende vastupidavus

Arutelu kõigist mootoritest ja sellega seonduvast... elektrimootorid, sisepõlemismootorid, kiiruseregulaatorid jms
Post Reply
Kleemann

Hiinlaste elektrimootorid ja nende vastupidavus

Post by Kleemann »

Kuidas Teil on kogemusi Hobbykingist tellitud hiina elektrimootorite vastupidavusega? Kas ja kuidas nende laagreid hooldate? Mul päris mitmel mootoril on kõrin sisse tulnud, nagu laagrid oleks läbi. Samas ma ikka aegajalt õlitan neid.

Tahaks hankida endale paar 28mm läbimõõduga mootorit, mis oleksid täpsed ja suhteliselt vibravabad, et HD kaameraga saaks head pilti.

Kas reaalselt on ka vahe hiinakatel ja brändi mootoritel, mis maksavad enamasti ca 3-5 korda rohkem?

Äkki keegi oskab head mootorit Twinstar 2 jaoks soovitada?
Angaar: Aerobird Swift, Multiplexi Twinstart 2, Blizzard, Funjet, Cularis, PVC toru ja Easyglider PRO ristand ning FPV kola koos EagleTree OSD ja träkkimisega.

Pole olemas lolle küsimusi, probleem on selgitajas..
[J]

Post by [J] »

Kas reaalselt on ka vahe hiinakatel ja brändi mootoritel, mis maksavad enamasti ca 3-5 korda rohkem?
Arvutite kõvaketastel on samasugused kontaktivabad mootorid ja need huugavad tihti ööpäev läbi ja aastate kaupa ilma laagreid määrimata. Tööstuses vahetatakse pidevalt töötavate elektrimootorite laagreid umbes kord aastas jne.
Kui paari tunni järgi mootori laagrid krigisevad, on tegemist rämpsuga.
Nii, et vahe on väga suur ja tasuks osta korralik mootor aastateks. Laagrid on ainus asi, mis seal kulub.
Suur valik häid mootoreid on kasvõi siin:
http://www.megamotor.cz
Täiendus:
HobbeKingis on ka heade firmade kaupu. "Scorpion"-i peetakse tegijaks:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... otors.html
Last edited by [J] on Tue Jan 17, 2012 22:23, edited 2 times in total.
martc

Post by martc »

Või siis panna hiina mootorile kvaliteet laagrid ................. :idea:
Oehh

Post by Oehh »

Ma arvan, et suurim vibratsioon tuleb siiski eksentrilistest koonustest ja tasakaalustamata propsist ja võib-alla ka tasakaalustamata odavast hiina rootorist.

Laagrite vibra hakkab siiski tunda andma allles siis kui on tugev kulumiine,

Kui rahakott kannatab siis osta kindlast AXI või Scorpions.

Hmm?
J pakutud Scorpions polegi nii hirm kallis.
ainult 3-4 korda Turnigy odavamast otsast kallim.
Riff

Post by Riff »

hiinakate kohta: väga suure hajuvusega kvaliteet, üldjuhul

kuid on ka erandeid. Endal on ülihead kogemused Turnigy Typhon 2218 seeria mootoritega. Umbes aasta töötanud (loomulikult mitte 24/7 töö puhul) mootoril olen 1 korra laagrid ära vahetanud, mis on minuarust täitsa OK.

Turnigy 2236 seeria mootorit (700W) ei ole suutnud veel ära rikkuda 8)
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Post Reply