M: Kokam 2100mah 11.1v 30c lipo

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
tann200

M: Kokam 2100mah 11.1v 30c lipo

Post by tann200 »

Ostetud paar aastat tagasi kasutaja Tikka käest vähekasutatuna (umbes 20 tsüklit)
Kasutasin easyglideris umbes 10 laadimiskorral, aga kuna pole aega hetkel väga mudellennundusega tegeleda, läheb müüki.
Rohkem infot aku kohta saab siit: (saksa keeles)
http://www.rc-toy.de/Kokam+2100mAh+30C+11-1V+3S.htm

Hind 17€
Pilte:
Image
Image
Image
Image
Last edited by tann200 on Sun Apr 22, 2012 18:58, edited 2 times in total.
tann200

Post by tann200 »

18€?
Stayazz

Post by Stayazz »

PM
Last edited by Stayazz on Wed Feb 08, 2012 10:07, edited 1 time in total.
MIKADO LOGO 550SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 600SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 700VTX (VBar Neo)
VBar Control

Post by tann200 »

Ja turnigy puutub teemasse kuidas?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html

Koos saatmisega tuleb hind umbes 14.5€, seega pole paha hind hetkel, aga ei puutu minu teemasse :twisted:
Lisaks veel:
https://www.osta.ee/24493669 vs http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
Koos saatmisega tuleb hind 6.6€
Aga ikkagi teemasse puutub see kuidas :?:
FPVmarko

Post by FPVmarko »

Teiste müügiteemade solkimine väga nõme :x . Need mõned kes seda harrastavad palun õppige ennast vaos hoidma!
Oehh

Post by Oehh »

No ei hoia vaos. :roll:
Viide Turnigy akule oli siiski ilma halvustava lisatekstita.
Jah paraku Kokam on ka kallim nimi.

Ma saan muidugi müüjatest aru, et kaup vedeleb, raha on kinni ja aku läheb seistes võib-olla varsti suisa hapuks kätte aga me siin väikse kogukonnana ei ürita ju ometi algajatele-uustulnukatele midagi sellepärast vägisi ära sokutada.
Vanemad tegijad teavad nii-kui nii tausta-hindu ja enamasti "hoiavad end vaos" :)
... või kui on kiiresti vaja, siis ka ostavad.

Sorry, aga kui muidu öeldakse, et ära võta isiklikult ...
Siis praegu tunnistan ausalt, et reageerisin FPVmarkole
FPVmarko

Post by FPVmarko »

Teise müügiteemasse postitada viide oma samalaadse asja kuulutusest on sigadus. Suuremates foorumites lubamatu.
Hüppad hobipoes kliendile ligi ja teatad, et minu käest saab sama asja poole hinnaga. Mis näoga vaatab sulle otsa poemüüja? Sama situatsioon.

Oehh, tõid aga üles teise teema - hinnakujundus. Nii ta paraku on, et Eestis kohapeal olev tavaar kallim kui kaugelmaal. Olgu kasutatud või uus, müüjaks eraisik või ettevõte. Terves Euroopas nõnda.
Siiski väga hea, et ikkagi pakutakse meie väikeses riigis, kas pole? Ei sunnita ju ostma :wink: Kõik ei soovi tellida, igaühe oma valik.

Keegi ei heida kohalikule mudelipoele ette, et nad vidinat algajale "pähe määrivad" mitu korda suurema hinnaga kui kaugel maal?
Samamoodi võiks suhtuda (ja ilmselt suhtutakse ka) foorumis müüjatesse kes pakuvad uut kaupa Eesti ( =Euroopa ) turu kohta hea hinnaga.

Mõni aeg tagasi, kui mul huvi tekkis, oleksin olnud väga rahul kui saanuks laiatarbe odavamat RC kraami norm hinnaga Eestist soetada. Kahjuks mitte - enamus müügikraam kasutatud ja kalli nimega tootjad. Nüüd üritan seda lõbu mingil määral teistele pakkuda. Usun, et saab nii mõnegi asjaga teglema kes muidu püssi põõsasse viskaks kalleid hindu nähes. Mina hakkasin tegelema just sellepärast, et asi on odavaks läinud.

Praeguseks kujunenud nii, et annan nõu, sebin kaupa ja üritan valikutel abiks olla kes võtab vaevaks pöörduda. Asja vastu huvi on ja kena kui ka mõni $ kätte jääb põhitöö kõrvalt.
Mina hoidun kauba maha sokutamisest - loodan, et ei jätnud muljet. Enne ikka kindlaks teha mida millele vaja ja mittesobivuse korral ostan tagasi. Kui teemat ei jaga siis nii ütlen. Kahjuks seda ei kohta iga müüja juures.

Desperatiivsest müügist ja tavaari hapuksminemisest on vähemalt minul asi väga kaugel. Võib-olla hapukaid akusid leiab hobipoest kus need taevaliku hinnasildiga aastaid lebavad - ei tea.

Oehh, ei midagi isiklikku nagu jah tavaks on.
Stayazz, tegeled ju ise ka uue kauba müümisega. Seda enam on mul raske mõista miks solgid võõrast müügiteemat? Soovin rõõmsamat tulevikku, mis muud :)
Stayazz

Post by Stayazz »

FPVmarko wrote:Teise müügiteemasse postitada viide oma samalaadse asja kuulutusest on sigadus. Suuremates foorumites lubamatu.

Stayazz, tegeled ju ise ka uue kauba müümisega. Seda enam on mul raske mõista miks solgid võõrast müügiteemat? Soovin rõõmsamat tulevikku, mis muud :)
Mina vaga vabandan!
Tegelikult ma tahtsin muujale saada PM. Motlesin, et kui ta see aku ara muub, voib olla ta oleks huvitatud minu kaest uue akku soetada. Nuud ma naen, et minu viide ilmus siin teemas! Mul ei olnud motted mingi sigadust teha!
Olen taiesti nous sellega, et Teise müügiteemasse postitada viide oma samalaadse asja kuulutusest on sigadus.. Vabandan veel uks kord!
MIKADO LOGO 550SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 600SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 700VTX (VBar Neo)
VBar Control

Post by tann200 »

Niisiis tore läbu mul siin teemas.
Väike selgitus: Ostsin selle aku oma easyglideri jaoks. Kuna hetkel ei ole aega/ruumi selle lennukiga tegeleda, ei ole mul ka seda akut vaja. Ise ostsin selle aku makstes kasutatud peast ta eest umbes 400EEK ja sain ka üsna täpse info palju kasutatud jne.
See, et ma olen asja välimusele klaasteipi lisanud, et tugevam oleks, ei muuda teda kuidagi halvemaks. Viimati laadimisel võttis oma mahtuvuse ilusti sisse ja toimib kenasti. Ainuke asi mis mulle endale isiklikult ei meeldi, et juhtmed on nii jämedad, et pistikuid on raske külge saada. Hetkel on seal Deans pistikud.
Kui ma tahan uut akut endale, siis ma tellin endale sele hobbykingist. Kui viimane häda käes on, siis ostan tõesti ehk kohapealt. Samuti ei ürita ma ka midagi kellegile pähe määrida. Kes teab ja tahab, see võtab. Kui keegi ei taha, siis hoiustan edasi ja leian kuskil kasutust sellele. Ise olen väga selle poolt, et kõik hobilised teakisd kust mida mis hinnaga saab, kuna mul on teise hobiga seoses paar kogemust, kus sõbrad on kalli raha eest endale odava turnigy soetanud. Kes tahab krõbedaid hinnanäiteid näha akudest, võiks külastada mõnda airsofti poe kodulehekülge ja vaadata mis seal küsitakse ntx kõige lihtsama turnigy aku eest. Saan aru, et meie hobimaastik väike ja kuidagi vaja müüjatel ka elus püsida, aga kõrged hinnad väikse läbimüügi juures ei ole ka mingi lahendus.
tann200

Post by tann200 »

Jätkuvalt alles. Kvaliteetne aku high dischargega.
Post Reply