Pakkuda kasutatud mini seeria FMS Zero. Ostsin selle kasutaja Sven käest. pildid siin teemas: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?p ... 15d77ded40
Minul ta nii ilus enam välja ei näe. Olen kere kaks korda liiminud ja antenni kinnitasin ka kere külge teibiga. Teip tõmbab paraku eemaldamisel värvi ära. Kaasa saab kaks RFI 2S Lipo 1500mAh akut. Juurde on siis vaja saatjat ja vastuvõtjat.
Müügi põhjus on keskendumine 1/12 mõõtkavas sõjalindudele.
Tallinnas saan ka näidata, et lennuk lendab. Päris algajale ei soovita, sest oma väiksuse tõttu on suht tundlik ja kaob silmist kergesti ära.
Hind on 60eur.
Muudatus: pole enam saadaval.
M: FMS Zero 800mm (teema lukus, pole enam saadaval)
M: FMS Zero 800mm (teema lukus, pole enam saadaval)
Last edited by tikka on Thu Aug 27, 2015 18:02, edited 1 time in total.
Infoks veel, et lennukil on ees APC 8x6 propeller (originaalprop läks ammu katki). Kapoti kinnituse tegin juurde, see käib nüüd kahe nailonkruviga.
Mudeli osade kaalud:
Aku A: 88,8g
Aku B: 88,2g
Tiib: 115,1g
Kere: 300,8g
Silindirkujuline raskus: 24,5g (kere kaalu sees)
Lennukil käib ära tiib ja osa kere ülemisest poolest koos kabiiniga. See on mugav, aga teeb kere nõrgaks ja seepärast ta mul nii kergelt katki läkski. Kui kedagi häirib lahtikistud värv, siis EPO vahtu peaks olema suht lihtne värvida.
Muudatus: märkisin propi diameetri valesti, see on siiski 8 mitte 9.
Mudeli osade kaalud:
Aku A: 88,8g
Aku B: 88,2g
Tiib: 115,1g
Kere: 300,8g
Silindirkujuline raskus: 24,5g (kere kaalu sees)
Lennukil käib ära tiib ja osa kere ülemisest poolest koos kabiiniga. See on mugav, aga teeb kere nõrgaks ja seepärast ta mul nii kergelt katki läkski. Kui kedagi häirib lahtikistud värv, siis EPO vahtu peaks olema suht lihtne värvida.
Muudatus: märkisin propi diameetri valesti, see on siiski 8 mitte 9.
Last edited by tikka on Mon Oct 01, 2012 21:11, edited 1 time in total.
Upitan teemat.
Lõikasin pliiatsi plastpakendist servodele katted. Nüüd võib vabalt ilma telikuta maanduda, sest kaldtüüride servo õlad on kaitstud löökide eest.
Käisin täna Zeroga Kollasel ja mudel lendab vaikse tuulega täpselt nii, nagu mulle kõige rohkem meeldib. Lennukil on piisavalt võimsust surmasõlme jms vigurite tegemiseks. Püstloodis ta muidugi üles ei lähe.
Hind on sama ja lähikuudel ei muutu.
Üks asi läks enne meelest ära. Proovisin esimest korda altkäeviset ja see õnnestus väga hästi.
Lõikasin pliiatsi plastpakendist servodele katted. Nüüd võib vabalt ilma telikuta maanduda, sest kaldtüüride servo õlad on kaitstud löökide eest.
Käisin täna Zeroga Kollasel ja mudel lendab vaikse tuulega täpselt nii, nagu mulle kõige rohkem meeldib. Lennukil on piisavalt võimsust surmasõlme jms vigurite tegemiseks. Püstloodis ta muidugi üles ei lähe.
Hind on sama ja lähikuudel ei muutu.
Üks asi läks enne meelest ära. Proovisin esimest korda altkäeviset ja see õnnestus väga hästi.
Lisasin juurde komplekti kuuluva kolmelabalise propelleri koos spinneriga. Mõned pildid hetkeolukorrast:

https://picasaweb.google.com/1048798391 ... 6116442914
Hinnad on samad, mis eelmises postituses.
https://picasaweb.google.com/1048798391 ... 6116442914
Hinnad on samad, mis eelmises postituses.