O: USB to serial TTL adapter

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
rreims

O: USB to serial TTL adapter

Post by rreims »

Tere, kas kellegil oleks pakkuda USB to serial TTL adapterit?

Ilustreeriv pilt:

Image

Pakkuge palun PS või 5187284
Dreddix

Post by Dreddix »

Oomipoes on nad jube kallid olemas. Netis tellida on kaua. Natuke mõelda..... ja TADAAAA!!! ükskõik mis vana telefoni DATAKAABEL on usb-ttl adapter! Ja kuna neid asju mitte keegi enam ei taha- siis hinnad on ka nii madalalt, et lihtle usb kaabel on palju kallim. Teine variant- äkki endal või sõbral vedeleb kodus- saab täiesti tasuta!
Aga palun-
http://www.kauplus.ee/?k=85
http://www.kauplus.ee/?t=407
http://www.kauplus.ee/?t=409 -selle ostsin endale, toimib ilusti! Oluline et kaablil oleks läbipaisteb karbike keset kaabli või USB otsa lähedal- mõlemal lingil on seda karbi ilusti näha. Selles karbis istub see sama vajalik asi. Telefoni otsat on 3 juhet. TX RX ja GROUND, GROUND on lihtle leida- multitesteriga, TX ja RX leiab ühe minuti jooksul.

See ei pea olema NOKIA kaabel, sobib täiesti ükskõik mis telefoni oma! Oluline ainult karbike keset juhet. Natike uuemad kaablid võivad omada konverteri integreerituna USB otsas, et ei paista välja. Arvutisse kaabli toppides- hakkab arvuti draiverid otsima, või teeb häält TA-DAA (sama mis ka mälukaardi, näiteks, ühendamisel, või fotoka ühendamisel), siis on kaabel õige. Tavalist USB kaablit toppides ei toimu mitte midagi, kui teine ots on lahti. Ja, muidugi ilmub "virtual COM port" arvuti "device manager-is"- see ongi see, mida otsite.

Ja nii lihtne see ongi!
cuprum

Post by cuprum »

Dreddix wrote: Ja nii lihtne see ongi!
Hmm, ning toite ning signaali pinged/levelid? Kuigi, algses postis polnud nendest eriti juttu ;)
trebla

Post by trebla »

Oli ju öeldud, et USB-TTL adapter, järelikult üks ots vastab USB standardile ja teine ots TTL tasemetele
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
rreims

Post by rreims »

Parematel adapteritel peaks saama jumperiga valida 3.3V või 5V. Aga tänud kasutajale Dreddix. Lään kolan mõnda mobiilipoodi!
Dreddix

Post by Dreddix »

Toide on alati parem anda otse prosele, läbi BEC-i või ESC-i, et garanteerida 5v. Arvuti usb 5V- ei ole muffigi 5V, vaid 3,9-4,3 eriti kui USB pesades istub igasuguseid vidinaid. Huvi pärast võite kontrillida. See võib põhjustada prose kinni jooksmist. VCC on igat pidi parem anda väljaspoolt USB liidest.

Selle adapteriga, millest ma kirjutasin ma sain progida/lugeda erinevaid asju 5v ja 3.3v leveliga. Üks oli OSD 5v levelida- tip top. Teine asi GPS vastuvõtja 3.3v leveliga- tip top, kõik toimis hästi! Ei mingeid veateateid, ega muid tõrkeid. Toidet andsin BEC-ist, ei ole ju raske ja garanteeritud prose toide. Muidu selline kaabel peaks olema 3.3v leveliga, sest moblad kasutavat 3.3v levelit, aga Remzibi OSD, mis tundub olema 5v leveliga (siin ma võin eksida, aga vist ikka on 5v leveliga) , võttis suurepäraselt selle vastu. GPS vastuvõtjat on näppitud 3.3v leveliga 2 tk erinevaid.

Lugupeetud Härrad! Me siin räägime adapterist mis maksab 2 EURO! Kel see ei sobi, ei meeldi- netis saab suurepäraseid adapretid 20-30 EUR + postikulu. Ma pole rääkinud et see on kõige parem! Ma mainisin et see on siga odav, saab kohe Tallinnas käkke ja asi toimib nii nagu peab! On ju nii? Isegi kui ta ei hakka tööle, 2 EUR ei ole meie hobbis üldse mingi raha!
Last edited by Dreddix on Wed Jul 11, 2012 12:45, edited 2 times in total.
Dreddix

Post by Dreddix »

rreims wrote:Parematel adapteritel peaks saama jumperiga valida 3.3V või 5V. Aga tänud kasutajale Dreddix. Lään kolan mõnda mobiilipoodi!
Seda saab ainult sellest poest, kus ma linki andsin. Ma olen 2 päeva otsinud igalpool mobla poodides- POLE sellist asja ammu. Kesklinnas leidsin ühes kohas "riiuli alt"- vend tahtis 15 EUR selle eest saada... Ei, äitäh.

Sel kodulehel on telefon ja aadres olemas, see on Kristiines, Kristiine kaubanduskeskuse lähedal. Soovitan helistada ette, omanik ei ole alati kohal.
cuprum

Post by cuprum »

Dreddix wrote: Lugupeetud Härrad! Me siin räägime adapterist mis maksab 2 EURO! Kel see ei sobi, ei meeldi-
Hmm, oleks asi siis *ainult* meeldimises. See, kui kellelgi ja kuskil pluss/miinus 2V probleeme ei tekita, ei tähenda seda, et kõigil ja igalpool samamoodi hästi peaks minema. Rahu, ainult rahu ;)
nuudel

Post by nuudel »

http://www.youtube.com/watch?v=EHOxc-FvaUs

Et siis.... võtke eelnevad nõuaanded kokku. Eriti cuprumi oma. Samas mul tekib üldne küsimus, et paljud teavad midagi üldse sellistest vidinates, tööpõhimõtetest, kus ja kuidas neid kasutada mitte nii nagu TV-shopis on näidatud?
Bluesmell

Post by Bluesmell »

nuudel wrote:http://www.youtube.com/watch?v=EHOxc-FvaUs

Et siis.... võtke eelnevad nõuaanded kokku. Eriti cuprumi oma.
Andeks minu rumalus aga kas siin videos oli tegemist chipile uue firmware pele ajamisega kõrgepinge abiga :) ja sry OT
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
nuudel

Post by nuudel »

Tegemist on siin HV progemisega (High voltage, mis koristab prosest kõik asjad ära isegi FUSED) See on õppevideoks välja toodud kui midagi valesti teed.

Reaalselt HV on siiski 12-13 voldi juures mida tehakse. Kogu siirete maatriks lüüakse laiali.
Oehh

Post by Oehh »

...try HVP.
Okay, maybe that was too high Voltage ;) :lol:
nuudel

Post by nuudel »

Täpsem olla siis HVPP
Post Reply