LIPO 3s 2200mah.. Läbi, või algus?
LIPO 3s 2200mah.. Läbi, või algus?
Hei,
Olen nii rumal, kuis täna hommiku märkan, et lipo on kopteril LÄBI öö olnud küljes. Nüüdseks oli seal sees pinge 6.0 (V). LIPO režiimis ei lae, aga nihm laeb.
Aku on veidi punnis, näpuga katsudes on pehme üks pool, veidikene.
Kas ´lipod lähevadki punni? Või millest? Kuna see oli ööläbi kopteril küljes.
Suudaks selle üles turgutada? Nii või naa läheb lipo varsti kopteri küljes tossama, kuna ta juba on õrnalt punnis.
Lipoks on 3s 2200 mah.
Olen nii rumal, kuis täna hommiku märkan, et lipo on kopteril LÄBI öö olnud küljes. Nüüdseks oli seal sees pinge 6.0 (V). LIPO režiimis ei lae, aga nihm laeb.
Aku on veidi punnis, näpuga katsudes on pehme üks pool, veidikene.
Kas ´lipod lähevadki punni? Või millest? Kuna see oli ööläbi kopteril küljes.
Suudaks selle üles turgutada? Nii või naa läheb lipo varsti kopteri küljes tossama, kuna ta juba on õrnalt punnis.
Lipoks on 3s 2200 mah.
3S ei tohi alla 9,9V langeda (ehk 3,3V per pott). Kuidas ta Sul aga ööga seal nii ära langes, seda ei kujuta ette. Minu masin oli ka ükskord ca 12h puu otsas nukralt ja pinge langes minimaalselt. Ma ütleks, et võid selle minema visata (peale "kahjutuks tegemist"), aga vb mõni lipo-ekspert oskab midagi soovitada.
Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.
Osade tootjate Lipod lähevad kohe alguses punni kuid töötavad täiesti normaalselt pikka aega edasi. Üldiselt on nii, et mida suurem koormus, seda kiiremini lipo üles "paistetab". Vältima peaks Lipo akude soojast peast laadimist (kohe peale kasutamist), lase ta enne vähemalt kehatemperatuurini maha jahtuda, soovitavalt aga toatemperatuurini. Väldi Lipo aku alatühjenemist (alla 2,9 voldi purgi kohta), väidetavalt vähendab iga selline tühjenemine aku oodatavat eluiga (laadimis-tühjenemistsüklite arvu) kaks korda.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Lae aku täis, seejärel lae tühjaks ja vaata kuidas koormuse all käitub ning palju mAh välja tuleb, siis saad otsustada kas on lõplikult õhtal v mitte.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )