lennuk + tossukas vms.

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
kyylik

lennuk + tossukas vms.

Post by kyylik »

on keegi yritanud panna mõnele lennukile tossukat kylge et taevasse joonistada v.niisama?
ik

Post by ik »

ikka. marekil olid mingid suitsuraketd sbachil küljes, jakil oli mul suitsupump.
P28A- FPV
aviaator

suitsusüsteemid

Post by aviaator »

Olen tossule mõelnud ja koht ka olemas kust saab süsteemi ja padrunid

http://www.raketenmodellbau-klima.de/Ra ... &c=46&p=46

aga pole veel jõudnud sealt tellida.

Aivar
cuprum

Re: suitsusüsteemid

Post by cuprum »

aviaator wrote: aga pole veel jõudnud sealt tellida.

Aivar
Mina vist suht samasid tooteid Lindingerist ühe korra tellinud. Kui õieti mäletan, siis kõikse suuremaid.
Hmm, maapeal lollitamiseks sobivad (eelmised talvepäevad näiteks). Õhus aga... khmm, vähemalt minu Yak'i küljes tossuriba küll liiga ära hajus.

Kui midagi asjalikku, siis pigem ikka sisepõletis, pump ja õli. Lisaboonuseks saad ka suitsu mitu korda lennu jooksul sisse/välja lülitada.
kyylik

Re: suitsusüsteemid

Post by kyylik »

cuprum wrote:
aviaator wrote: aga pole veel jõudnud sealt tellida.

Aivar
Mina vist suht samasid tooteid Lindingerist ühe korra tellinud. Kui õieti mäletan, siis kõikse suuremaid.
Hmm, maapeal lollitamiseks sobivad (eelmised talvepäevad näiteks). Õhus aga... khmm, vähemalt minu Yak'i küljes tossuriba küll liiga ära hajus.

Kui midagi asjalikku, siis pigem ikka sisepõletis, pump ja õli. Lisaboonuseks saad ka suitsu mitu korda lennu jooksul sisse/välja lülitada.
ja lisaks mudeli maandudes maha põletada kui autosse ei viitsi seda tõsta?:D ok,,siis m ei hakka vist neid tellima sealt
Post Reply