M2 polt/kruvi
M2 polt/kruvi
Kas keegi oskab öelda, kas mõni pood Tartus müüb M2 polte/mutreid/seibe? Käisin läbi K-Rauta, Bauhofi ja Würthi, kellelgi pole midagi nii väikest pakkuda.
Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.
http://www.balticbolt.ee/index.php?menuID=7 seal peaks ehk ikka olema
Ostsin nädal tagasi Baltboldist 3mm fiksaator-polte,
ilma peata sisekuuskant 3mm pikkused.
Tüki hind oli vist 11...12€ /senti.
Mida peenem ja pisem polt seda võiksem on nõudlus ja sealt tuleb ka hind.
MIdagi pole parata. Vähemalt ei pidanud neid tellima hakkama.
500gr M2 ja M1 poltidega oleks tootmisressursi kuritarvitamine.
Siis sa hakkaks neid juba haavlitena kasutama
Muide polüamiid (kapron või nylon või mis iganes plast ta ka pole) M3x12mm olid samas hinnaklassis.
ilma peata sisekuuskant 3mm pikkused.
Tüki hind oli vist 11...12€ /senti.
Mida peenem ja pisem polt seda võiksem on nõudlus ja sealt tuleb ka hind.
MIdagi pole parata. Vähemalt ei pidanud neid tellima hakkama.

500gr M2 ja M1 poltidega oleks tootmisressursi kuritarvitamine.
Siis sa hakkaks neid juba haavlitena kasutama

Muide polüamiid (kapron või nylon või mis iganes plast ta ka pole) M3x12mm olid samas hinnaklassis.
Ei. Minul kadus lootus Eesti poodide osas.
Õnneks on kissis silmadega poisid idast mu varusalvesid lahkesti täitnud. See on kõige tüütum olukord, kui ehitad midagi ja äkitselt saavad õiged mutrid, poldid, kruvid otsa.
Ega ma peale alumiiniumi ja süsi teisi materjale väga tunda ei taha- seepärast läheb kruvisid ja polte mõnuga.
Õnneks on kissis silmadega poisid idast mu varusalvesid lahkesti täitnud. See on kõige tüütum olukord, kui ehitad midagi ja äkitselt saavad õiged mutrid, poldid, kruvid otsa.
Ega ma peale alumiiniumi ja süsi teisi materjale väga tunda ei taha- seepärast läheb kruvisid ja polte mõnuga.

Psychology is my med´s
Täpselt! Eile oli KÕIK olemas, et brushless gimbal valmis saada ja lõpuks jäi ikka neli M2 kruvi puudu, et asi lõpule viiapriitom wrote:
See on kõige tüütum olukord, kui ehitad midagi ja äkitselt saavad õiged mutrid, poldid, kruvid otsa.

Edit// Tänud abi eest, BalticBolt aitas hädast välja.

Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.