hankisin Drotekist 3dr raadiolingi.
Probleemiks on nende paaritamine.Mitte kuidagi kohe ei õnnestu.Läbi FTDI saab lugeda air mooduli parameetreid,kuid ground moodul läbi usb ei reageeri mitte mingil moel.Näitab ainult com pordi numbrit
Mission planner ja 3dr oma konfiguraator käituvad täpselt ühte moodi.
Kas peaks firmware upgrade tegema,või on veel mõni muu võimalus
Roheline led mis peaks näitama ühenduse olemasolu air moodulil vilgub,ehk siis näitab,et otsib paarilist.Ground moodulil põleb roheline pidevalt - ka siis kui air moodul on välja lülitatud.
Netis leidsin sama probleemiga üsna mitmeid,kuid lahendusi ei ole siiani leidnud
3dr raadio
Re: 3dr raadio
Mõlemil ikka sama NetID?
Aga jah, kui groundi osa isegi progemise-progele ei suvatse vastata, siis jääb üle konstateerida DOA fakti. Üks võimalus veel see, et üritada groundi FTDI kaudu mudida (plaadilt USB-konverter ellimineerida).
Hmm, kui mittevastav moodul pidevat rohelist näitab, siis äkki on ta otsustanud "üle aisa lüüa", ning paaritunud mõne naabruses oleva seadmega - vähetõenäoline, siis võiks ka RX/TX plinkida, ning konfiguraatorprogrammile vastata.
Mingil ajahetkel 3DR foorumis irvitati "hiinlasi", kes tegevat USB-seriali ning radioosa ühele plaadile üksteise kõrvale (häired) - aga tundub, et nüüd isegi "ametlikus" poes sedasama "üheplaadilahendust" pakuvad.
Aga jah, kui groundi osa isegi progemise-progele ei suvatse vastata, siis jääb üle konstateerida DOA fakti. Üks võimalus veel see, et üritada groundi FTDI kaudu mudida (plaadilt USB-konverter ellimineerida).
Hmm, kui mittevastav moodul pidevat rohelist näitab, siis äkki on ta otsustanud "üle aisa lüüa", ning paaritunud mõne naabruses oleva seadmega - vähetõenäoline, siis võiks ka RX/TX plinkida, ning konfiguraatorprogrammile vastata.
Mingil ajahetkel 3DR foorumis irvitati "hiinlasi", kes tegevat USB-seriali ning radioosa ühele plaadile üksteise kõrvale (häired) - aga tundub, et nüüd isegi "ametlikus" poes sedasama "üheplaadilahendust" pakuvad.
Vaikimisi ground ei näita,et tal oleks üleüldse mingi Net ID olemas Kui ma üritan käsitsi sinna ID sisse anda,siis järgmine kord pole seal enam midagi,ehk siis ilmselt ta ei võtagi midagi vastu.
Muide Drotek.fr saidil on selle 3dr kohta öeldud ,et ta 100% kompatiibel originaaliga,ehk siis ta on siiski seesama hiina kloon
Muide Drotek.fr saidil on selle 3dr kohta öeldud ,et ta 100% kompatiibel originaaliga,ehk siis ta on siiski seesama hiina kloon
Oda, kas siis konfiguraator ikkagi saab selle jurakaga jutule või?cbjuss wrote: Kui ma üritan käsitsi sinna ID sisse anda,siis järgmine
Jutule saamise all ma mõtlen, et saadetakse command linesse mineku käsk, ning mõned AT'd - ja saadakse ka *mõtestatud* vastuseid - kasvõi veateateid, aga ikkagi vastuseid
selles jama ongi,et command mode sisse ei saa ja kuulutab et kommunikatsioon moodulite vahel ei tööta,kui lugeda parameetrid,siis ainult air pool annab numbreid välja .Groundi poolt mitte midagi.Kui ma õieti matsu jagan,siis pooled peaksid ju suutma bindida kasutades ainult toidet, ilma datata.Ühe usb pordi otsas on läbi FTDI air ja teises on ground moodul.
Windooza control paneelil panin nende com portide kiirusteks 57600.See ei peaks küll paaritamisele mõjuma.aga rohkem ei oska ma külla midagi juurde nuputada
Windooza control paneelil panin nende com portide kiirusteks 57600.See ei peaks küll paaritamisele mõjuma.aga rohkem ei oska ma külla midagi juurde nuputada