Müüa kasutatud mudellennuki täiskomplekt:
Komplektis on:
1. Lennuk
2. Saatja
3. Kaablid jm. tarvikud
4. Laadija
5. Kütus
Lennuk sisaldab:
1. Lendav iseehitatud lennuk, mille mõõdud on: pikkus 1180mm, tiibade siruulatus (tiibade pikkus) 1100mm, tiiva maksimaalne laius 250mm, lennuki kogukaal 1,8kg. Palja lennuki peale on kulunud ~1500.-
2. Sisepõlemis mootor: Topaz Engine 4,6cm3. Hind ostes oli 1435.- + proffesionaali hõõgküünal.
3. Propeller, kütusepaak.
4. Vastuvõtja FP-R118F, 8-kanali kasutamise võimalusega.
5. Juhtelementide liigutamiseks servod:
Eleronid - Robbe FS-10 1tk
Kõrgustüür - Robbe FP-S-148 1tk
Gaasiservo - MicroServo TS-11 1tk
Pöördetüür - Hitec HS-100 1tk
6. Lennuki pardaaku pakk 1700mAh – heas korras + lüliti.
7. Lisa eleronid.
Saatja sisaldab:
1. Robbe/Futaba F-14, 8-kanaliga, töötab sagedusel 35MHz + kasutus juhendid.
2. Komplektis on kvartsipaar, kanaliga 64.
3. Saatjas on peaaegu uus aku (ostetud suvel ja kasutatud vähe, kuni 10 korda).
Kaablid jms.:
1. Komplektis kõik vajaminevad kaablid .
2. Olemas hõõgküünla toiteks aku 5000mAh + ühendus otsik.
3. jms.
Laadija:
1. Robbe Lader 6 + dokumendid. Hind ostes oli 620.-
Võimaldab laadida kuute akut korraga, saab mõõta akude voolu.
Kütus:
1. Annan juurde veel üle 3L head kütust CoolPower 15%, mille hind mudelipoodides on üle 100.-/liiter.
Lisaks:
Olen tegelenud mudellennundusega juba 7-8aastat. Kõik oma lennukid (kokku samuti 7-8tk) olen ise algusest lõpuni valmis ehitanud. See viimane, mida ka müün, on ehitatud selle eesmärgiga, et oleks võimalikult hea ja lihtne lennuk, kuigi väljanägemiselt natuke robustne.
Aga katsetamiseks ja õppimiseks ja lennutunde saamiseks on see komplekt sobilik. Tänapäeva järjes arenevas ühiskonnas on jalga kinnitanud Eestimaa peal juba mitu ettevõtet, mille kaudu saab lihtsa vaevaga tellida endale uue lennuki (hind alates 2000.-). Saab tõsta kogu praeguse elektroonika uuele lennukile ja juba mõne päeva pärast on uus ja ilus lennuk taas lennuvõimeline.
Samas, kui on huvi mudellaevade vastu, siis sobib ka see saatjakomplekt sellele ideaalselt.
Samuti on võimalik kasutada seda ka mudel autode juhtimiseks jm. robotite juhtimiseks.
Selle lennukiga olen lennanud kuskil 5 korda. Mootor töötab korralikult, kuigi aeg on oma töö teinud. Saatja on võimas 8-kanaliga, mille levi paberite järgi peaks ulatuma kuni 1km kaugusele. Kui nüüd kokku kalkuleerida see raha, mis olen mina selle lennuki ja komplekti peale kulutanud, siis summa tuleb ~7800.- kanti. + aeg ehitamisele.
Lendamiseks selle komplektiga on vajalik akude täis laadimine ja kütuse sisse valamine, kuid harjutamiseks soovitatakse ikka enne alustada arvutis simulaatorite peal ja käia vaatamas, kuidas teised lenduri lennukeid lennutavad.
Müümise põhjus on see, et teha natuke ruumi uutele mudelitele ja saada unistuste teostamiseks natuke finantsi juurde.
Minu mudellennundusest läbi aegade saab infot järgmiselt aadressilt, kus on peaaegu kõik minu lennukid esindatud:
http://nagi.ee/photos/Rixy/sets/9051/
Ja selle kuulutuse juurde on kokku 6 pilti, mis leiab järgnevalt aadresilt:
http://nagi.ee/photos/Rixy/sets/9585/
Annan ära 2600.- krooni eest!