kuidas ühendada f-14 saatjat?
kuidas ühendada f-14 saatjat?
enne õiget hooaega tahaks veidi harjutada simulaatori peal, nii et tekkis küsimus, et kas on võimalik ühendada robbe/futaba f-14 saatjat arvutiga, või on see saatja nii vana, et see on ületamatult keeruline. kui ma õieti olen aru saanud on vaja selle jaoks osta trainer module 4 vms. ja ühendada see trainer pesaga. kust aga oleks võimalik seda osta? või on olemas mõni teine võimalus f-14 arvutiga ühendamiseks?
ttr ehk oskab täpsemalt aidata. Mõne liigutusega peaks olema võimalik vajalik signaal trükiplaadilt kätte saada küll.
Lauri Laidna - www.pistik.com
J poolt antud linkidel on natuke teistsugune F14. Mingi vanem versioon ehk?
Tegelikkuses on asjalood nii nagu FC18 puldil- TRAINER pesa selleks otstarbeks ja pinid siis järgmised.
PIN 1 - PPM signaal sisse
PIN 2 - PPM signaal välja
PIN 3- Toide +5V
PIN 4 - Maa e. Ground.
Igaüks peaks arusaama kuspoolt pesa on vaadatud ja kus esimene pinn asub Lähiajal panen fotosüüdistuse ka üles.
Igaljuhul TEHTUD ja töötab.
Tegelikkuses on asjalood nii nagu FC18 puldil- TRAINER pesa selleks otstarbeks ja pinid siis järgmised.
PIN 1 - PPM signaal sisse
PIN 2 - PPM signaal välja
PIN 3- Toide +5V
PIN 4 - Maa e. Ground.
Igaüks peaks arusaama kuspoolt pesa on vaadatud ja kus esimene pinn asub Lähiajal panen fotosüüdistuse ka üles.
Igaljuhul TEHTUD ja töötab.
Nonii, milles on probleemi. Võtke püksid jalast ära, ei-ei mitte teie. Sealt kus teie vaatate on hardcore, mina näen asja softi poole pealt.