kuidas ühendada f-14 saatjat?

Arutelu mudelisimulaatoritest
Post Reply
joss_

kuidas ühendada f-14 saatjat?

Post by joss_ »

enne õiget hooaega tahaks veidi harjutada simulaatori peal, nii et tekkis küsimus, et kas on võimalik ühendada robbe/futaba f-14 saatjat arvutiga, või on see saatja nii vana, et see on ületamatult keeruline. kui ma õieti olen aru saanud on vaja selle jaoks osta trainer module 4 vms. ja ühendada see trainer pesaga. kust aga oleks võimalik seda osta? või on olemas mõni teine võimalus f-14 arvutiga ühendamiseks?
lauri
Administrator

Post by lauri »

ttr ehk oskab täpsemalt aidata. Mõne liigutusega peaks olema võimalik vajalik signaal trükiplaadilt kätte saada küll.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Kristoka

Post by Kristoka »

Endal sama pult,sain edukat tehtud ava tagakaan,siis seal on "train" ots sinna otsi sobiv pistik,natukene netis kollamist ja valmis.. 8)
Kristo
ttr

Post by ttr »

Eks ttr oskab ikka aidata kui vaja:) Kui antud linkide järgi ise toimida ei oska ja tallinna kodanik oled teeme ära :)
Nonii, milles on probleemi. Võtke püksid jalast ära, ei-ei mitte teie. Sealt kus teie vaatate on hardcore, mina näen asja softi poole pealt.
Kristoka

Post by Kristoka »

ttr wrote:Eks ttr oskab ikka aidata kui vaja:) Kui antud linkide järgi ise toimida ei oska ja tallinna kodanik oled teeme ära :)
Küsid mingit tasu ka:D?
Kristo
ttr

Post by ttr »

Pudel viskit :), olgu ei taha midagi. Asi seisneb siiski selles, et aidata mudellennundusega tegelevaid inimesi ja neid veelgi rohkem sinna kaasata. ;)
Nonii, milles on probleemi. Võtke püksid jalast ära, ei-ei mitte teie. Sealt kus teie vaatate on hardcore, mina näen asja softi poole pealt.
joss_

Post by joss_ »

to ttr: võtan ühendust siis...
ttr

Post by ttr »

Aga palun, MSN vist kõige odavam ja lihtsam :)
ttr

Post by ttr »

J poolt antud linkidel on natuke teistsugune F14. Mingi vanem versioon ehk?
Tegelikkuses on asjalood nii nagu FC18 puldil- TRAINER pesa selleks otstarbeks ja pinid siis järgmised.
PIN 1 - PPM signaal sisse
PIN 2 - PPM signaal välja
PIN 3- Toide +5V
PIN 4 - Maa e. Ground.

Igaüks peaks arusaama kuspoolt pesa on vaadatud ja kus esimene pinn asub :) Lähiajal panen fotosüüdistuse ka üles.

Igaljuhul TEHTUD ja töötab.
Post Reply