Freestyle
Freestyle
Freestyle ehk sealhulgas ka 3D. Kas Eestis on lähiajal oodata võistlusi selel teemal, Viljandis sai juba sellega algust tehtud, kevadel. Kui palju oleks huvilisi?
See on kindlasti hea mõte ja vaheldus lennata ning vaadata. Viljandis sai tehtud ja Marek näitas ette, kuids see välja võiks näha. Suht kohustuslik on aga see, et saaks publikule ka muusikat lasta - annab kohe kõvasti juurde - muusikasse lend jne!
2008 aastal võiks ju peale F3A võistlust selle traditsiooniks võtta?
"kohtunikele" numbrid 0-10 kätte ja peale lendu tuleb hinne ära anda avalikult!
2008 aastal võiks ju peale F3A võistlust selle traditsiooniks võtta?
"kohtunikele" numbrid 0-10 kätte ja peale lendu tuleb hinne ära anda avalikult!
Lauri Laidna - www.pistik.com
Mul autos alati kaasas 300W inverter ehk 12V >> 230V muundaja. 300W peaks piisavama.
Tegelikult on mul täiesti olemas 5.1 arvuti kõlarikomplekt võimendiga, kuid pole seda vabas looduses proovinud kuidas kostab.
Tegelikult on mul täiesti olemas 5.1 arvuti kõlarikomplekt võimendiga, kuid pole seda vabas looduses proovinud kuidas kostab.
Helitehnika juures pole selle inverteriga suurt miskit teha. Eeldusel, et me ikka natukenegi võimendist räägime.lauri wrote:Mul autos alati kaasas 300W inverter ehk 12V >> 230V muundaja. 300W peaks piisavama.

Põhimõtteliselt on mul veel mõni aeg (sõltub sellest millal esivanem pinsile otsustab minna) võimalik saada võimendiga mikser koos statiividega kõlaritega. Genekaga võib vähe keerulisemaks minna, aga äkki leiutaks ka kusagilt.
Eks võib ju arutada ja kokku leppida. F3A Sport kava lennatakse läbi keskmiselt alla 4 minutiga!
Mina oleks pigem 2-3 minuti poolt, kiire ja konkreetne! Kui muusika taustal teha, siis muusikalood ongi tavaliselt 3 minutit - ja see ju päris pikk aeg, kui niipidi mõelda!
Mina oleks pigem 2-3 minuti poolt, kiire ja konkreetne! Kui muusika taustal teha, siis muusikalood ongi tavaliselt 3 minutit - ja see ju päris pikk aeg, kui niipidi mõelda!
Jah, autost ja audio-cd või siis mõnel mehel isegi mp3 mängija ju sees... oleks tõesti kõige lihtsam!
kui elekter kohal oleks siis aparatuuriga probleeme pole,paar 300W aktiivikat + läpakas välise helikaardiga oleks kohe varnast võtta,isegi muusikat on kui vaja,mikrofoni võib ka üles panna vajadusel.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M