Freestyle

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
Post Reply
tarts

Freestyle

Post by tarts »

Freestyle ehk sealhulgas ka 3D. Kas Eestis on lähiajal oodata võistlusi selel teemal, Viljandis sai juba sellega algust tehtud, kevadel. Kui palju oleks huvilisi?
mart63

Post by mart63 »

Mina oleks. :P
lauri
Administrator

Post by lauri »

See on kindlasti hea mõte ja vaheldus lennata ning vaadata. Viljandis sai tehtud ja Marek näitas ette, kuids see välja võiks näha. Suht kohustuslik on aga see, et saaks publikule ka muusikat lasta - annab kohe kõvasti juurde - muusikasse lend jne!

2008 aastal võiks ju peale F3A võistlust selle traditsiooniks võtta?

"kohtunikele" numbrid 0-10 kätte ja peale lendu tuleb hinne ära anda avalikult!
Lauri Laidna - www.pistik.com
mart63

Post by mart63 »

Kuna isa on pillimees siis on tal helikola kõvasti. Ta pakkus ise välja et võiks võimendada üritust, ainuke mida tal pole on genekas. :P
lauri
Administrator

Post by lauri »

Mul autos alati kaasas 300W inverter ehk 12V >> 230V muundaja. 300W peaks piisavama.

Tegelikult on mul täiesti olemas 5.1 arvuti kõlarikomplekt võimendiga, kuid pole seda vabas looduses proovinud kuidas kostab.
mart63

Post by mart63 »

300 vatti piisaks puhul kui inimesed ikka üheskoos, kui laiali nagu viimane f3a etapp siis eemalt väga kosta pole. Aga ega me mingid audiofiilid pole, rohkem rc-fiilid. Üleüldse on tähtis et kohtunikud ja piloot muusikat kuuleks :)
vallojoe

Post by vallojoe »

lauri wrote:Mul autos alati kaasas 300W inverter ehk 12V >> 230V muundaja. 300W peaks piisavama.

Tegelikult on mul täiesti olemas 5.1 arvuti kõlarikomplekt võimendiga, kuid pole seda vabas looduses proovinud kuidas kostab.
Helitehnika juures pole selle inverteriga suurt miskit teha. Eeldusel, et me ikka natukenegi võimendist räägime. :) Lisaks jääb peale suuremat tarbimist auto lükkamise rõõm :P
Põhimõtteliselt on mul veel mõni aeg (sõltub sellest millal esivanem pinsile otsustab minna) võimalik saada võimendiga mikser koos statiividega kõlaritega. Genekaga võib vähe keerulisemaks minna, aga äkki leiutaks ka kusagilt.
tarts

Post by tarts »

lauri wrote:2008 aastal võiks ju peale F3A võistlust selle traditsiooniks võtta?
Täisa nõus. See on hea mõte F3Aga koos teha, siis võistlejaid jagub.

Kas keegi teab kui pikk aeg tavaliset oma kava näitamiseks antakse? kevadel tehti vist 2 minutit, kas lühikeseks ei jää?
lauri
Administrator

Post by lauri »

Eks võib ju arutada ja kokku leppida. F3A Sport kava lennatakse läbi keskmiselt alla 4 minutiga!

Mina oleks pigem 2-3 minuti poolt, kiire ja konkreetne! Kui muusika taustal teha, siis muusikalood ongi tavaliselt 3 minutit - ja see ju päris pikk aeg, kui niipidi mõelda!
tarts

Post by tarts »

Mina mis ma väljamaa videosid olen vadanud, siis on need kuskil 4 min kanti
Ropka

Post by Ropka »

kui mingiks tõsisemaks ürituseks läheks, saaks ka bensugeneka kohale orgunnida, kui niisama siis saaks autost ka ju lugu lasta....
kogun vanu vene lennukimootoreid
lauri
Administrator

Post by lauri »

Jah, autost ja audio-cd või siis mõnel mehel isegi mp3 mängija ju sees... oleks tõesti kõige lihtsam!
Ervin2

Post by Ervin2 »

kui elekter kohal oleks siis aparatuuriga probleeme pole,paar 300W aktiivikat + läpakas välise helikaardiga oleks kohe varnast võtta,isegi muusikat on kui vaja,mikrofoni võib ka üles panna vajadusel.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Post Reply