Tulles tagasi algse teema juurde, siis minu T-rex 500CF jõudis kohale :) Tuli välja et tegelikult oli ta juba 23'dal Pärnu jõudnud, aga kuller väitis, et tal ei õnnestunud mind kätte saada.
EDIT: Esimene mõte kui karbi pakist kätte sain oli et mulle on vale asi saadetud, nimelt karp oli poole väiksem kui 450S'i oma (samas kiri karbil oli muidugi õige), aga kui karbi lahti tegin ja canopyt nägin... vot see oli suur, palju suurem kui piltidel tundus kus 500 oli 450 kõrval. Ka oma tehtud piltidel ei tundu ta nii suur kui tegelikkuses. Praeguseks on ta peaaegu koos ja minu jaoks piisavalt suur, kui mitte liiga suur, ma isegi mõtlesin ju 600 peale, hea et ümber mõtlesin.
Juppide kvaliteet tundub ka palju parem kui 450S'il, kõik asjad sobivad väga hästi kokku. Ainuke asi mille ma kokku pannes ära suutsin lõhkuda oli mixing arm, ball linkage't kinni keerates, keerasin lihtsalt liiga kõvasti ja pragu tuligi sisse :( Õnneks on juba upgrade metal mixing arm'id müügil, nii et peab need ka ära tellima.
EDIT 2: Niih, tellisin servod ka ära, külge lähevad siis manualis soovitatud 3x Hitec HS-82MG'd (ma lihtsalt ei jõudnud ära oodata kui HS-5245MG saadavaks muutub) ja sabale JR DS8900G (3.5Kg 0.05sec/60 @ 4,8V), mis on standard mõõdus servo, selle tarbeks tellisin ka T-rex 600 saba servo kinnituse.
EDIT 3: Nüüd siis servod ka küljes... Kui veel aku kuskilt leiaks, siis saaks ära ka proovida ehk. Nagu ma aru olen saanud, siis tegelikult on 5S ka täiesti kasutatav ja tõenäoliselt seda teed ma ka lähen, vaja on leida ainult 5S lipo mis oleks vähemalt 3200mah ja kaaluks 450 kuni 500 grammi.
PILDID: