Realflight
RealFlight G3.5 -e uuenduste nimekiri:
17 3D and four PhotoField sites.
Night flying.
Counter-rotating heli rotors.
4D flying — with variable pitch props.
Torque Roll training.
Heli Orientation training.
Sound and Particle emitters.
Streamers.
Responsive Objects.
Multi-player collisions.
Special visual effects for added realism.
Plus these RealFlight favorites. Over 5000 square miles of digitally created TruLife™ terrain.
TruFlo Wind Dynamics™.
Unparalleled collision detection.
FlexiField™ flying site editor.
AccuModel™ aircraft editor with ReadySelect™ preview box.
Total compatibility with all 5 Add-Ons and both Expansion Packs.
17 3D and four PhotoField sites.
Night flying.
Counter-rotating heli rotors.
4D flying — with variable pitch props.
Torque Roll training.
Heli Orientation training.
Sound and Particle emitters.
Streamers.
Responsive Objects.
Multi-player collisions.
Special visual effects for added realism.
Plus these RealFlight favorites. Over 5000 square miles of digitally created TruLife™ terrain.
TruFlo Wind Dynamics™.
Unparalleled collision detection.
FlexiField™ flying site editor.
AccuModel™ aircraft editor with ReadySelect™ preview box.
Total compatibility with all 5 Add-Ons and both Expansion Packs.
G3.5 uuendus on kõigile G3 ostnudtele tasuta!!! Peaks kiirema arvuti korraliku graafika-kaardiga muretsema, saaks ka uuendusi nautida 1.5GHz laptop Ati Radeon 9000ga jooksutab RF G3 hästi kahjuks ainult siis, kui igasugu ilu-asjad maha võetud...
Lauri Laidna - www.pistik.com
kuidas saab realflightis mudelit nii juhtida, nagu FMS simulaatoris, st. et kui hakkad mudelit õhku tõstma, siis liigutades ühte kangi, liigub RF3es ka teine kang ka kaasa. kuidas seda maha võtta või peabki ise teist kangi vastu liigutama, et mudelit stabiilselt juhtida? segane jutt, aga ma loodan, et saite jutust aru.
põhimõtteliselt, et kui tahan kopterit üles tõsta, siis liigub see kõrvalekalde kang ka kaasa natuke?
põhimõtteliselt, et kui tahan kopterit üles tõsta, siis liigub see kõrvalekalde kang ka kaasa natuke?
Last edited by elmar on Fri Jan 19, 2007 14:26, edited 2 times in total.
ilmselt sul on 2 funktsiooni sama kanali pealelmar wrote:kuidas saab realflightis mudelit nii juhtida, nagu FMS simulaatoris, st. et kui hakkad mudelit õhku tõstma, siis liigutades ühte kangi, liigub RF3es ka teine kang ka kaasa. kuidas seda maha võtta või peabki ise teist kangi vastu liigutama, et mudelit stabiilselt juhtida? segane jutt, aga ma loodan, et saite jutust aru.
mis pult on(mis emulaator)?
kogun vanu vene lennukimootoreid
RF G3 on vist kõige levinum (USA värk), Reflexi kiidetakse ja Euroopas väga levinud, AeroFly kolmas variant. Eks igaühel oma eelised, ise peale RF'i midagi muud tõsiselt näppinud polegi.
eelistan refleksi. Miks?
1. hea juhitavus ja "mängu" mootor on lihtne (vb olen harjunud)
2. Ei nõua alienware arvutit (mis äärmiselt oluline)
3. pilt (lennuk ja taust) on selgem
4. seal on täpselt minu mudel(id)
loomulikult on G3 ka hea pigem ei ole teda saanud korralikult proovida
see on ainult minu arvamus
1. hea juhitavus ja "mängu" mootor on lihtne (vb olen harjunud)
2. Ei nõua alienware arvutit (mis äärmiselt oluline)
3. pilt (lennuk ja taust) on selgem
4. seal on täpselt minu mudel(id)
loomulikult on G3 ka hea pigem ei ole teda saanud korralikult proovida
see on ainult minu arvamus
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
Mida sa selle all mõtled? See vist mingi arvutitootja bränd? RF G3 EI nõua ka mingit Alienware arvutit, vaid töötab iga vähegi võimsama masina peal, millel on enamvähem tänapäevane 3D graafikakaart.Submarin wrote: 2. Ei nõua alienware arvutit (mis äärmiselt oluline)
http://www.alienware.com
Seda nüüd küll aga reflex on rohkem paindlikum. mina oma 128mb ATI-ga G3 pilti põhja ei suru
Seda nüüd küll aga reflex on rohkem paindlikum. mina oma 128mb ATI-ga G3 pilti põhja ei suru
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
RealFlight ei nõua Alienware arvutit, vaid Alienware reklaamib end RealFlight'i abil ja soovitab sul neilt arvuti osta Eestis/eestlasel on see üpris keerukas vist. Ma ise läptopi peal RF G3 jooksutan, 64MB ATI 9000 videokaart ja 1.5ghz protsessor, kui graafika detailid maas, siis saab täitsa hakkama!
RF3 modimine RF 3.5-eks annab küll ühtteist juurde,aga mõningad mudelid ei läinud mul tööle,üks cesna ja veel mingi elektrikas.
Esitas veel küsimusi lipo akude kohta,et mingeid pole võimalik kasutada.
Muidugi pole veel jõudnud kõike uurida,ehk jääb midagi puudu,mingit laiendust ehk veel vaja.
Proovisin kahel erineval arvutil,mõlemal samad ilmingud ja kirjad,nii et programmi ja masina viga pole.
Muidu aga igati tõhus asjandus,ilmselt hoiab palju raha kokku.
Tundub et probleemid lahendati juba kodus ära,oli vaja mingeid RF 3,5 laiendus(parandus)update,kõik loksus paika.
Treenimist võtan väga tõsiselt!!!
Treenimisvarustus -
Esitas veel küsimusi lipo akude kohta,et mingeid pole võimalik kasutada.
Muidugi pole veel jõudnud kõike uurida,ehk jääb midagi puudu,mingit laiendust ehk veel vaja.
Proovisin kahel erineval arvutil,mõlemal samad ilmingud ja kirjad,nii et programmi ja masina viga pole.
Muidu aga igati tõhus asjandus,ilmselt hoiab palju raha kokku.
Tundub et probleemid lahendati juba kodus ära,oli vaja mingeid RF 3,5 laiendus(parandus)update,kõik loksus paika.
Treenimist võtan väga tõsiselt!!!
Treenimisvarustus -