Minu isiklik arvamus on, et kopterivanad võiks sinna oma boksi rajada. Aga enne kui ma hakkan uurima täpsemaid tingimusi, ootaks vabatahtlikke, kes kohale viitsivad tulla. Eelduseks on siis selle päeva reserveerimine mudelismi promomisele.
Vaja läheks:
- eelkõige 3..4 vana, kes on nõus enamuse päevast külastajatele seletama, misasi on mudelkoperdamine;
- kes on nõus jõu ja nõuga veidi planeerima ja ette valmistama veidi info ja promomaterjale.
Ära kuluks ka mingi valik koptereid kohapeale, aga selles osas ma usun, et saame hakkama. Pigem peab vaatama, et samat tüüpi asju liiga palju ei tekiks. Et oleks selline mitmekesine ja hea mudelivalik...
Lisaks võib mõelda paari simulaatorikoha peale (arvutid-ekraanid), ja võiks mõelda ka ntx. mingi 4x4m ruudu eraldamisele muust maailmast mingi kalavõrgu taolise turvapiirdega - sees saaks pisemaid elektrikaid demoda.
Et, kes kaasa lööb andku julgelt märku - midagi ei teki iseenesest, selle nimelt tuleb ikka väheke vaeva ka näha...

Aga eesmärgiks võiiks olla, et oleme vingemalt esindatud kui soome kopterihuvilised nende model expol. Peaks olema piisavalt väljakutset...
Terv,
I.