tegelikult võib päris huvitav pilt olla, kuidas sellise kiirusega õhuvõitlusest osa võetakse
ja suuremaid lennukeid võiks ikka rohkem olla, näiteks 1,6 meetrise tiivaga treenereid, on vähemalt suht tõenäoline ,et mõni kräss ikka tomub
ps: käisime siin nädal tagasi niiöelda trenni tegemas ja asi kippus minema päris huvitavaks, iga lend sai ikka mõned lindid lõigatud ja et nina eriti püsti ajada siis mingi õnneliku juhuse tõttu sain ühelt õhuvõitlejalt linti lõigata isegi kaks korda, lõpuks jäi talle mingi paari meetri pikkune jupp ainult sabasse

(mujal maailmas ,kus tõsiseid tegijaid palju lõigatakse üksteiselt lõigatud linte mitu korda, ehk siis lõikad kellegilt lindi ,see jääb tiiva külge ja teine külamees lõikab selle jälle sinult)
trenn tipnes sellega, et kaks külameest panid oma 1-12 le mudelid õhus kokku, tuul aitas kaasa ja tükke sai palju
tegelikult see jutt seletuseks (kehtib minu kohta), miks ma võistlustel nii "pöördesse" ei lähe, ma kardan nimelt kogu aeg, et mingi juhtimisviga või õnnetu juhus lennuki teise samasuguse või maaga kokku viib.