Tulekahjude pildistamisest niipalju, et seal on ülivõimsad tõusvad-langevad õhuvoolud ja helikopter, mida üldjuhul saab lasta ainult enda vahetus läheduses, on seal väga kahtlane riist. Ka kopterite stabiliseerimissüsteemide töökindlusesse ei saa uskuda selliste infrapuna allikate kõrval.
Kui RC lennukis olevat meest mulle ei suudeta näidata, siis ma olen veendunud, et on unmanned värk.
Aerofotograafia - abiks päästetöödel?!?
Moderator: Kristjan
Kus nüüd läx alles infojagamiseks! Igaljuhul SUURED tänud kõigile, kes on siin oma arvamust avaldanud! Infost sain palju vajalikku oma lõputöö jaoks. Kokkuvõtvalt olen saanud selle, mida üritasin kätte saada.
Nimelt: Huvi sellise asja kohta on, võimalusi ka mitmeid erinevaid! Infot olen saanud juba OÜ Eli inimest käest, kellel on katsetusjärgus/ideed vajalike seadmete tegemiseks. Samuti Kristjani käest Helicam`i kohta. Ühasõnaga minu asi on nüüd kokku panna varjant, mis oleks Päästeametile "söödav"!!!

Nimelt: Huvi sellise asja kohta on, võimalusi ka mitmeid erinevaid! Infot olen saanud juba OÜ Eli inimest käest, kellel on katsetusjärgus/ideed vajalike seadmete tegemiseks. Samuti Kristjani käest Helicam`i kohta. Ühasõnaga minu asi on nüüd kokku panna varjant, mis oleks Päästeametile "söödav"!!!