17 dets. lendama!?
17 dets. lendama!?
Tere!
Nii, minul on igastahes pikk lennupaus seljataga ja nüüd plaan jälle aktiviseeruda. Pühapäevane ilmaprognoos on suht hea. Koht? Vot ma ei tea nüüd kuidas Allikuga on (kõlblik või ei), eks seda võib keegi kommenteerida aga Piibe ehk Jägala on alati üks variant. Palju oleks muidu kogunejaid ja mis kohta eelistada pühapäeval?
Marek
Nii, minul on igastahes pikk lennupaus seljataga ja nüüd plaan jälle aktiviseeruda. Pühapäevane ilmaprognoos on suht hea. Koht? Vot ma ei tea nüüd kuidas Allikuga on (kõlblik või ei), eks seda võib keegi kommenteerida aga Piibe ehk Jägala on alati üks variant. Palju oleks muidu kogunejaid ja mis kohta eelistada pühapäeval?
Marek
Nikolai, Roman ja mina homme kohtume kell 11:00 MUNA juures.Marek wrote:No aga läheks vaataks selle Loo koha ära ja saab ju alati edasi Piibele sõita kui miskit ei sobi. Kohtumine siis seal MUNA juures? Ilmaprognoos on paljulubav aga arvestades hetke heitliku ilma pea ka "no go" -ga arvestama nagu NASA inimestel kombeks öelda
Lauri Laidna - www.pistik.com
Käisin täna Lool koos Aleksandri & co -ga.Plats tegelikult sama hea kui Allikul,seega ei ole mõtet mootorlennukiga sinna minna.Siitpoolt kandi meestel on mõistlikum Alliku peale mõelda.Aga Piibele võiks homme minna küll,kui ilm soosib,Lasnamäe mehed arvasid ka samamoodi.
Tänane ilm oli ekstreemne - sai endale tõestatud,et ka sellise tuulega on võimalik lennata,aga väga mõnus see ei olnud,seest huvitav ja hariv.
Tänane ilm oli ekstreemne - sai endale tõestatud,et ka sellise tuulega on võimalik lennata,aga väga mõnus see ei olnud,seest huvitav ja hariv.
Ega mina kirjanik ei ole, kes tahab see tuleb ja lendabMarek wrote:Nii, homne ilmaprognoos püsib. Ma pakun, et võiks ikka Piibele minna, aga Loolt põikaks ka läbi. Piibel oleks kindel, et kuiva jalaga liikuda saab. Aleksandr võiks muidugi kirjeldada kuidas täna Lool lood olid ja kas homme ka Kolja, Maksim jne tulevad? Kell 11 võiks kogunemisele mõelda?
Pühapäeval samal kohal ja samal ajal - 11 MUNA => Loo
Nii,
laupäeval käisid värsket õhku hingamas ja päikest võtmas Aleksandr, Nikolai (Kolja), Kuno, Reivo, Lauri (Submarine), mina (ilma lennuvahendita) ja veel 2 vene keelt kõnelevat meest (kahjuks nimesid ei tea).
Lool olid Nikolai ja Aleksandr plaaneritega, mina põikasin ka sealt läbi Lauriga ja siis edasi Piibele kella 11:20ks. Kohale jõudes tegi Kuno juba shoud.
Õnnitlema peab Laurit!!! Tegi tema oma esimese lennu sisepõlekaga. Kuigi Kuno aitas maast lahti ja maha tagasi, lendas Lauri tiire Piibe kohal täiesti kindla käega.
Enne seda pani Reivo kõigi südamed kiiremini külmunud verd pumpama oma õhuakrobaatikaga, mis sooritati mingi 200 g (kindlasti eksin) kerge funflyeriga.
Kuigi mina lahkusin suht vara, kuulsin hiljem, et kõigi lennukid jäid terveks ja kena põsepuna said kõik näole.
Tore oli!
Tervitades,
Marek
laupäeval käisid värsket õhku hingamas ja päikest võtmas Aleksandr, Nikolai (Kolja), Kuno, Reivo, Lauri (Submarine), mina (ilma lennuvahendita) ja veel 2 vene keelt kõnelevat meest (kahjuks nimesid ei tea).
Lool olid Nikolai ja Aleksandr plaaneritega, mina põikasin ka sealt läbi Lauriga ja siis edasi Piibele kella 11:20ks. Kohale jõudes tegi Kuno juba shoud.
Õnnitlema peab Laurit!!! Tegi tema oma esimese lennu sisepõlekaga. Kuigi Kuno aitas maast lahti ja maha tagasi, lendas Lauri tiire Piibe kohal täiesti kindla käega.
Enne seda pani Reivo kõigi südamed kiiremini külmunud verd pumpama oma õhuakrobaatikaga, mis sooritati mingi 200 g (kindlasti eksin) kerge funflyeriga.
Kuigi mina lahkusin suht vara, kuulsin hiljem, et kõigi lennukid jäid terveks ja kena põsepuna said kõik näole.
Tore oli!
Tervitades,
Marek
Tänud Marek.
Esimene lend õnnestus jah normaalselt,natuke küll ujus aga pole viga...tänu kunole jäi ka lennuk terveks Peab tegema 2 puldilist treeningut sisetunne ei luba veel ise tõusta ja maanuda.
Muidu oli väga tore ja ilus ilm aga...kuradi külm oli
Esimene lend õnnestus jah normaalselt,natuke küll ujus aga pole viga...tänu kunole jäi ka lennuk terveks Peab tegema 2 puldilist treeningut sisetunne ei luba veel ise tõusta ja maanuda.
Muidu oli väga tore ja ilus ilm aga...kuradi külm oli
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
Õnnitlused ka minu poolt eduka lennu puhul Kui aeg käes, et ise startida ja maanduda, võiks seda küll kuskil mujal, kui Piibel harjutada - seal ikka jube kitsas - puud, inimesed, autod, maantee ja väike jupp, kuhu saab maanduma tulla kõige selle vahel...
Vaatasin just kalendrit... tulemas aeg, kus on 9 päeva, millest 3 tööpäeva ja 6 vaba! Niiet üritan siis ka ise kampa lüüa, kindlasti peaks midagi organiseerima!
Vaatasin just kalendrit... tulemas aeg, kus on 9 päeva, millest 3 tööpäeva ja 6 vaba! Niiet üritan siis ka ise kampa lüüa, kindlasti peaks midagi organiseerima!
Lauri Laidna - www.pistik.com
See loo plats teeb mind natuke murelikuks. Kaardi järgi asukohast päris täpselt aru ei saanud , aga tundub, et on mu maakodule ohtlikult lähedal.
Sesmõttes, et võib tekkida sageduskonflikt, kui ma õuepeal oma propelleri pöörlema ajan. Peab vist sagedusscanneri muretsema. Endal hetkel ainult 70da kanali kvartsid.
Sesmõttes, et võib tekkida sageduskonflikt, kui ma õuepeal oma propelleri pöörlema ajan. Peab vist sagedusscanneri muretsema. Endal hetkel ainult 70da kanali kvartsid.