Panen täiega puusse.
Panen täiega puusse.
Sai lennatud ASW-15 lennukiga ning kaamera oli Sony MHS-PM1. Üritasin siis last ja naist pikeerides filmida aga no ütleme et kuna ise rannas kaugemal olin siis kaugustaju kadus ära ja nii ma puusse paningi.
Uskumatu aga lennuk ja kaamera täiesti terved.
http://www.vimeo.com/10637511
Tervitustega
Martin
Uskumatu aga lennuk ja kaamera täiesti terved.
http://www.vimeo.com/10637511
Tervitustega
Martin
-
-
nende raudadega, millega elektrikud sileda posti otsa ronivad küll ei soovita, kuna kõigepealt on puu liiga jäme, et need rauad korralikult töötaks, peale selle ei pruugi sul turvarihm ümber puu ulatuda aga ilma on ilmselt nende raudadega ronimine suht võimatu, peale selle lõhud sa puud päris usinasti ja huvitav oleks vaadata, mis saab siis ,kui oksad algavad. see raudadega ronimine võiks küll vaatamist väärt pilt olla, keegi võiks seda lausa salvestada...
mina soovitaks ikka redelit ja enda käsi-jalgu, kui oled oksteni jõudnud.
loomulikult isegi, kui oled lennukini jõudnud ja lennuk juba käes tekib teine probleem, mismoodi sa koos lennukiga alla ronid? hea on ,kui tiib maha käib ,saab äkki nööri kasutades tervelt eraldi alla lasta.
mina soovitaks ikka redelit ja enda käsi-jalgu, kui oled oksteni jõudnud.
loomulikult isegi, kui oled lennukini jõudnud ja lennuk juba käes tekib teine probleem, mismoodi sa koos lennukiga alla ronid? hea on ,kui tiib maha käib ,saab äkki nööri kasutades tervelt eraldi alla lasta.
Kas lennuk käes? Sealt peaks tuul ta ka alla tooma.
Mõnele suuremale mudelkopterile konksuga pael külge ja järgi
Ainult pael peaks okstesse takerdudes katkema enne, kui kopteri tõstejõud lõpeb, või siis juba puldist avatav lukk külge.
Peaks äkki mudelipääste komando looma
Viimase aja saavutusi vaadates tööpuudust pole näha
Mõnele suuremale mudelkopterile konksuga pael külge ja järgi
Ainult pael peaks okstesse takerdudes katkema enne, kui kopteri tõstejõud lõpeb, või siis juba puldist avatav lukk külge.
Peaks äkki mudelipääste komando looma
Viimase aja saavutusi vaadates tööpuudust pole näha
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!