Lõuna-Eesti aeromehed äratus!
Ajalehtede "lugejafoto" lõigud ootavad pilte.
Tahaks näha Emajõge, aga kahjuks on ainult selliseid:
Nii väikeste piltide jaoks pole vaja meetrise toruga paarikümnetuhendest aparaati. Mõne Megapixline taskukaameragi liiga hea!
50 meetrit kõrgust oleks rohkem kui küll!
Lennundus samuti vajab reklaami!
Äratus!
Moderator: Kristjan
copy-paste:
Hea lugeja, kui näed üleujutust, tee sellest foto ja saada meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi.
Soovitaks fotot ka natukene "putitada"! Näiteks selline nõuanne sellealasest teemast :
Hea lugeja, kui näed üleujutust, tee sellest foto ja saada meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi.
Soovitaks fotot ka natukene "putitada"! Näiteks selline nõuanne sellealasest teemast :
Softi otseks keeramiseks ja sobiva koha väljalõikamiseks on ju igasugust hulgem.Keks wrote:Mina tean ühte sellist reeglit pildistamise juures et horisont peab olema horisontaalis, ehk siis pilt ei tohi kuhugi poole kaldus olla.
Nii, kes soovis pilte http://foto.ut.ee/fotogalerii/2010/YLEU ... index.html
(Mina pole mitte osaline)
(Mina pole mitte osaline)
Alla 0,5 megapikslised pildid! Netiväljaannetes tavaliselt veelgi väiksemad. Isegi keskmise tavalise 5 megapikslise taskukaamera pildist läheb väga suur osa infi ja teravust pildi väiksemaks muutmisel kaduma!ussimuna wrote:Mina pole mitte osaline
Kellel vähegi soovi ja lennuk kindlalt õhus püsib, võib probleemita selliseid pilte teha!
Võrreldes suure lennuki lennutunni ja profikaamera maksumustega saab "võileivaraha eest" kvaliteedilt samasuguseid pilte teha. Mitu korda väiksem lennukiirus annab seejuures lisaks suure eelise pildikontuuride "määrdumise" suhtes!