Ma tean ise kullot ja järvekeskuses asuvat kui see veel seal tegutseb pole ammu seal käinud.

Tegelikult on need seal väljas ka ju mänguasjad...Mitte "päris" poodidest asub üks näiteks aadressil www.claypitrc.eu kus saab tegelikult ka koptereid ja muid asju vaadata.
No netist saab tavaliselt ikka kiireminititan wrote:Tegelikult on need seal väljas ka ju mänguasjad...Mitte "päris" poodidest asub üks näiteks aadressil www.claypitrc.eu kus saab tegelikult ka koptereid ja muid asju vaadata.![]()
Nii kaua, kuni konkreetseid asju letil näha pole ja kohe ka osta ei saa. siis suhtleme välismaa netipoodidega.
On vast vahe, kas ma ootan meie vahendaja tellimust, või oma tehtud ja odavamat tellimust, kätte saan ikka enam vähem ühel ja samal ajal.
Ja nii kaua kui kohapeal ei ole ja tarneaeg on 2-3 nädalat ostetakse parem välismaa netipoest kus tarneaeg on 1 nädal. Nõiaring.JazZ wrote:Mis puutub sellesse et meie poodides midagi kohapeal olemas ei ole, siis täpselt selle pärast ei olegi, et kõike ostetakse välismaa netipoodidest. Ja kuni see nii on, ei muutu ka meil midagi
See Blade mCX peaks algajale parim valik olema, lihtne lennata, lendab väga hästi, vastupidav ja üsna hea hinnaga ka.puldikas1 wrote:kas see on hea helikopter algajale või.
http://www.fasthobbies.eu/blade-mcx-rtf-p-1923.html
titan wrote:...Tallinna lettidelt pole sellele midagi vasta panna...
titan wrote:Meenutan igatsevalt seda aega, kus kollaselt katkise kopteriga koju minnes sai Pilotagest läbi käidud ja kopter taas korda tehtud.
Nüüd on omal teine kopter lauasahtlis igaks juhuks laiali ja kui see sahtli põhi hõredaks jääb saab Inglismaalt Midlandist uus ports tellitud, mis £25 eest järgmisel päeval mul UPS-ga ukse taga on.
Selle võlusahtli pakutud rõõmu on nii mõnigi teine mees tunda saanud...