Veebruar 2011
Veebruar 2011
Käisin eile Jüri ringil veidi õhku lõhkumas...
Tuli ka üks pealtvaataja, kes küsis ainult kaks küsimust . Arvake ise edasi - mis küsimused need olid:-D:-D:-D
Tuli ka üks pealtvaataja, kes küsis ainult kaks küsimust . Arvake ise edasi - mis küsimused need olid:-D:-D:-D
Tuleb jälle vägisi see meelde http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=7782
Ups! Sry. link parandatud.
Ups! Sry. link parandatud.
Last edited by ussimuna on Wed Feb 02, 2011 16:24, edited 1 time in total.
Pole päris Siim, aga leht pakkus midagi sellist:Marek wrote:
Siim, kuna ma oskan saksa keelt, siis sain aru ainult kolmandikust särgi tekstist. Nii et tõlget palun!
Don't talk to me when I'm flying.
Yes, I'm controlling it, with the transmitter I have in my hands.
Further and higher than you can see.
About 10 minutes.
That's your opinion....
Average between 10 and 100 km/U
You don't hear it because it is electric.
Yes, that means it works on a battery.
No, it doesn't come with it.
No, you can't buy this at the toy store.
No, you can't fly with it.
And if you ask yourself:
No I'm not paranormal.
Your just a stereotype passer-by.
Küsimuste kohta:
1) Suitsu on?
2) Mis teed siin?
No jah kui kirjeldaksid seda "tüüpi" siis saaks arvata. Kui oli sõbralik siis jah ,et 1. Kui palju maksab? 2. Kui kõrgele lendab? Kui oli ebasõbralik siis
1.Kas te ei arva et see on ju OHTLIK? 2.Millal te siit jalga lasete?
Ja kui oli mudelist siis 1.Kaua oled juba lennutanud et nii vingelt kihutad?
2.Kas "kollasel" ka lendamas käid?
Aga tegelikult sellised särgid võiks ju tellida...
No eestikeelsed muidugi
Väiksematele meestele peab luubi ka krae külge riputama...
Ja küll on jama, kui keegi koos selle luubiga ära kipub minema...
No eestikeelsed muidugi
Väiksematele meestele peab luubi ka krae külge riputama...
Ja küll on jama, kui keegi koos selle luubiga ära kipub minema...
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Parim kommentaar! Uudishimu rahuldamiseks siis esitatud küsimused (kronoloogiline järjestus):prosper wrote:No jah kui kirjeldaksid seda "tüüpi" siis saaks arvata. Kui oli sõbralik siis jah ,et 1. Kui palju maksab? 2. Kui kõrgele lendab? Kui oli ebasõbralik siis
1: Mis kütusega tegu?
2. Kaugele pult võtab?
3. Palju maksab?
Nii et traditsioonilised ikka ja jälle . Särgid on väga hea mõte ja suveks oleks ju tore selliseid juba omada.
Oda, see oli see Kyosho Piper?Andu wrote:Kui keegi mulle 8.4V 600mAh akut laenab, siis tulen ka esmakordselt elus lennukiga lendama (tudengi eelarve ei luba vist kohe uut ära tellida).
Kui hästi läheb, siis võibolla suudan oma vanadest varudest isegi siukese aku leida - omaette piinlik küsimus muidugi, millisesse seisu see aja jooksul jõudnud on.
A lendama võiksid ikkagi tulla - kasvõi ise nägu näitama ja teisi nägusid üle loendama. Tihti just platsipeal niisamma mõlisedes need kõige paremad nipid välja tulevad
Ameerika küla ei toimi enam kahjuks. Praegu käin Tallinna poolt enne Jüri ringi Lukoili vastas.Kuno wrote:kas see koht on seal Ameerika küla sildi juures Kuidas seal põld suuskadega lennuki vastu võtaksNo mina vist ikka Jüri ringil
Suuskadega lennuk saab seal põllul toimetada küll. Enne tuleb ainult tee äärde kuhjatud lumevallidest (a`1,5m) üle ronida. Kopteriga saab veidi lihtsamalt. Lennukile võib ainukeseks takistuseks kujuneda veel lohelaudurite kohalolek. Aga nemad tahavad tuult ja meie mitte
Platsi koordinaadid 59.21`16,89``N 24.52`00,69``E
Kiskis jälle OT
Just see sama lennuk. Käisin täna juba Kullo poes (mida suutsin ka 15 minutit taga otsida, jalutades ümber maja) ja ostsin ära uue aku, tsipa suurem, kui vana, aga kuna aku hoidja oli juba eelnevalt "modifitseeritud" , siis peaks sisse mahtuma. Nüüd pean teda kirjade järgi 16h laadima ja siis saab proovida, mis seisus mu tehnika on.cuprum wrote:Oda, see oli see Kyosho Piper?Andu wrote:Kui keegi mulle 8.4V 600mAh akut laenab, siis tulen ka esmakordselt elus lennukiga lendama (tudengi eelarve ei luba vist kohe uut ära tellida).
Kui hästi läheb, siis võibolla suudan oma vanadest varudest isegi siukese aku leida - omaette piinlik küsimus muidugi, millisesse seisu see aja jooksul jõudnud on.
A lendama võiksid ikkagi tulla - kasvõi ise nägu näitama ja teisi nägusid üle loendama. Tihti just platsipeal niisamma mõlisedes need kõige paremad nipid välja tulevad
Loodetavasti saan mudeli ikka laupäevaks õhku ja olen kohal kas sellega või ilma. Autodega minejad pargivad ennast ilmselt Tartu mnt. pealt maha, ringteele? Ja kui kedagi vaevab transpordi mure, siis mulle mahub kaks ja pool meest.