Tuli ka üks pealtvaataja, kes küsis ainult kaks küsimust

Pole päris Siim, aga leht pakkus midagi sellist:Marek wrote:
Siim, kuna ma oskan saksa keelt, siis sain aru ainult kolmandikust särgi tekstist. Nii et tõlget palun!
prosper wrote:No jah kui kirjeldaksid seda "tüüpi" siis saaks arvata. Kui oli sõbralik siis jah ,et 1. Kui palju maksab? 2. Kui kõrgele lendab? Kui oli ebasõbralik siis
1.Kas te ei arva et see on ju OHTLIK? 2.Millal te siit jalga lasete?
Ja kui oli mudelist siis 1.Kaua oled juba lennutanud et nii vingelt kihutad?
2.Kas "kollasel" ka lendamas käid?
Oda, see oli see Kyosho Piper?Andu wrote:Kui keegi mulle 8.4V 600mAh akut laenab, siis tulen ka esmakordselt elus lennukiga lendama (tudengi eelarve ei luba vist kohe uut ära tellida).
Ameerika küla ei toimi enam kahjuks. Praegu käin Tallinna poolt enne Jüri ringi Lukoili vastas.Kuno wrote:kas see koht on seal Ameerika küla sildi juuresNo mina vist ikka Jüri ringilKuidas seal põld suuskadega lennuki vastu võtaks
Just see sama lennuk. Käisin täna juba Kullo poes (mida suutsin ka 15 minutit taga otsida, jalutades ümber maja) ja ostsin ära uue aku, tsipa suurem, kui vana, aga kuna aku hoidja oli juba eelnevalt "modifitseeritud"cuprum wrote:Oda, see oli see Kyosho Piper?Andu wrote:Kui keegi mulle 8.4V 600mAh akut laenab, siis tulen ka esmakordselt elus lennukiga lendama (tudengi eelarve ei luba vist kohe uut ära tellida).
Kui hästi läheb, siis võibolla suudan oma vanadest varudest isegi siukese aku leida - omaette piinlik küsimus muidugi, millisesse seisu see aja jooksul jõudnud on.
A lendama võiksid ikkagi tulla - kasvõi ise nägu näitama ja teisi nägusid üle loendama. Tihti just platsipeal niisamma mõlisedes need kõige paremad nipid välja tulevad