Rakett 69
IRW - ma siis "Talvepäevadele" poksikindad kaasa võtan ja juba praegu ilusaid pileteid kujundama asunAndu wrote:Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
A tegelikult - katsume ikka sõbralikult hakkama saada. Näost-näkku kontakt ja "võrgumulje" võivad teinekord päris erinevad olla.
Mina kahjuks 5.-6. märtsil tulla ei saa.cuprum wrote:IRW - ma siis "Talvepäevadele" poksikindad kaasa võtan ja juba praegu ilusaid pileteid kujundama asunAndu wrote:Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
A tegelikult - katsume ikka sõbralikult hakkama saada. Näost-näkku kontakt ja "võrgumulje" võivad teinekord päris erinevad olla.
Selle inimesega olen kohtunud, maksedistsipliin on kehv ning eriti kõvaks ütlejaks muutub arvuti taga..
mart63 wrote:Mina kahjuks 5.-6. märtsil tulla ei saa.cuprum wrote:IRW - ma siis "Talvepäevadele" poksikindad kaasa võtan ja juba praegu ilusaid pileteid kujundama asunAndu wrote:Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
Selle inimesega olen kohtunud, maksedistsipliin on kehv ning eriti kõvaks ütlejaks muutub arvuti taga..
Kas ma peaks mart teie postitust lugema hoitausena
Last edited by ufo on Fri Feb 04, 2011 11:02, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
- hommiku kohvi
Pole vaja ma juba lõpetsin.
Ei ole vaja uut teemat see teeks siin millegi otsimise veel raskemaks.
Ja ma usun, et Lauri ei tahaks teha seda teemat.
Kuna siin on juba niigi neid teemasid palju pole üleliigset vaja.
Tuleks teha teema rahuleping.
vabandused eespool kirjutatust tekstsit mis ei sobi siia teemasse loodan, et saatearu.
Ei ole vaja uut teemat see teeks siin millegi otsimise veel raskemaks.
Ja ma usun, et Lauri ei tahaks teha seda teemat.
Kuna siin on juba niigi neid teemasid palju pole üleliigset vaja.
Tuleks teha teema rahuleping.
vabandused eespool kirjutatust tekstsit mis ei sobi siia teemasse loodan, et saatearu.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team