Rakett 69

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Andu

Post by Andu »

Hollywood ootab sind!
mart63

Post by mart63 »

ise räigelt kaa tahaks sinna, arvutaks kõike peast koguaeg jnejne..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :D :D :lol: :P :roll: :twisted: :D :D :D :D :D :) :) :) :) :o :lol: :lol:

Ok, minupoolsed vabandused eelneva pärast, aga niii mõnus oli..
ufo

Post by ufo »

ikka ikka ilma ei saa nupp koguaeg töötab.
Ja mart mis sind puutab siis sina jätka oma raketti aga vaata et ise õhku ei lenda :lol:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
mart63

Post by mart63 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andu

Post by Andu »

Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
ufo

Post by ufo »

Andu wrote:Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
Ma Andu sinuga täitsa nõus. :wink:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
cuprum

Post by cuprum »

Andu wrote:Teeme nüüd nii, et saate kokku ja räägite asjad selgeks. Pole mingit läbustamist vaja ehk?
IRW - ma siis "Talvepäevadele" poksikindad kaasa võtan ja juba praegu ilusaid pileteid kujundama asun ;)

A tegelikult - katsume ikka sõbralikult hakkama saada. Näost-näkku kontakt ja "võrgumulje" võivad teinekord päris erinevad olla.
ufo

Post by ufo »

Tegelikult need ongi kaks erinevat asja üks asi siin foorumis ja teine päriselt näost näkku.
Ja sõbralik peab olema muidu ei lähe see elu meil siin ka. :wink:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
mart63

Post by mart63 »

cuprum wrote:
IRW - ma siis "Talvepäevadele" poksikindad kaasa võtan ja juba praegu ilusaid pileteid kujundama asun ;)

A tegelikult - katsume ikka sõbralikult hakkama saada. Näost-näkku kontakt ja "võrgumulje" võivad teinekord päris erinevad olla.
Mina kahjuks 5.-6. märtsil tulla ei saa.
Selle inimesega olen kohtunud, maksedistsipliin on kehv ning eriti kõvaks ütlejaks muutub arvuti taga..
ufo

Post by ufo »

mart63 wrote:
cuprum wrote:

Mina kahjuks 5.-6. märtsil tulla ei saa.
Selle inimesega olen kohtunud, maksedistsipliin on kehv ning eriti kõvaks ütlejaks muutub arvuti taga..

Kas ma peaks mart teie postitust lugema hoitausena :?: :wink:
Last edited by ufo on Fri Feb 04, 2011 11:02, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
mart63

Post by mart63 »

Miks sa teemat edasi läbustad? Loe minu postitusest välja mida tahes, kui jääb küsimusi hingele, siis neile vastan privaatsemaid kanaleid pidi.

58502020
martseger [ät] hotmail.com
hommiku kohvi

Post by hommiku kohvi »

oh jummel jummel ... noored kuked harjad punased. Lõpetage see jama ära! nagu näete on teemaks Rakett 69 ja parandage mind, kui eksin, aga praegu käib ikka eriti jubedalt teemast mööda jutt. Admin - teed ehk eraldi "mölisemise teema"?? :P
ufo

Post by ufo »

Pole vaja ma juba lõpetsin.
Ei ole vaja uut teemat see teeks siin millegi otsimise veel raskemaks.
Ja ma usun, et Lauri ei tahaks teha seda teemat.
Kuna siin on juba niigi neid teemasid palju pole üleliigset vaja.
Tuleks teha teema rahuleping. :lol:
vabandused eespool kirjutatust tekstsit mis ei sobi siia teemasse loodan, et saatearu. :wink: :roll:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Andu

Post by Andu »

Teema juurde tagasi tulles.
Ei tea, kas olen ajast maha jäänud ja nägin alles täna eelmist saadet, aga kaastunded Mardile.
Minu arust oligi kehv saade.
felch

Post by felch »

Mart oli väga tubli aga...kahjuks otsustasid kohtunikud teisti. Elu tõsiasjad, mis teha.
Natuke häirib see, et kohtunikke pidevalt professoriteks tituleeritakse - nad ju pole seda! Magistrikraadiga inimene ei saagi olla.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
mart63

Post by mart63 »

See on jah veider..
Post Reply