Samas Õismäele liigun ma igal juhul ja järvele astun ka korraks

Vääga vaffa!!prosper wrote:Ideaalne ilm oli lennutamiseks. Kohe mitu reissu. Koos lõunaga said akud ka täis ja siis uuesti. Külma -6 -8 . Ainuke tähelepanek, et saatja akud tühjenevad kiiremini külmas.
Jätsime ka tervitused Kallele põlla peale. Nii et kui nüüd üle lendad siis vaata alla.
No kui Jänesel ikka käpp väga haige on või kõrv kohutavalt valutab...ussimuna wrote:Kas Jänest sõita saaks![]()
![]()
Parimat
Siim Jänes
P.S. Me siin täitsa vajaks päästmist. Naised lapsed vaja vanaisa juurde saada Kärdlasse. Asi siis see teil korra Elva tagant läbi hüpata. Seda mõnda minutit ei märka keegi
Sai tehtud, aga kuna mul ei olnud endal Hiiumaal ühtegi mõistlikku arvutusmassinat käepärast võtta, millega oleks saanud tehtud materjali kohe üle vaadata, siis tulemusest polnud mul ausalt öeldes õrna aimugi. Ja tulemus oli tegelikult see, et kaamera lääts külmus, peale ca. viit minutit lendu. Ma küll ise kartsin, et seda teevad hoopis akud. Jää peale läksime oli -24, ära tulime siis -21... Eks eile lõigates oli endal ka see mõte, et peaks uuesti tegemaVägev! Võibolla mõnes kohas oleks võinud ka madallendu (madalamat) teha ja piiisut mandri ja saare maismaad rohkem