Off-topic ehk täitsa teemast mööda!
-
Hmm, *plaanilises* hoolduses küll mitte - aga kui üks plaanilises & teisel miski erakorraline sündmus (hooldusvajadus) juhtub - mis siis?Algaja1996 wrote: kuidas on võimalik, et kaks korraga hoolduses
Eeeh, ka mudeliga võid inimeludega mängida.Andu wrote: aga inimeludega niimoodi mängida vast ei maksa.
Kui teaduseonkleid uskuda, siis pidavat ajutöö võtma kehalt päris palju ressursse - niiet neid ei jätku enam mujale, näiteks temperatuuri hoidmiseks.Andu wrote: kuidas on võimalik, et mul on koolis käed külmast kanged?
Endal noorusest samad mälestused - kui ikka tükk aega soojas toas arvuti taga sai programmi "tinistatud", siis miskil hetkel tuba suht jahedaks tunduma hakkas.
PS. Loomulikult on võimalik ka lihtsam varjant - kütja "Vasjal" on pohmakas
Mina usun teooriat, et madala kasuteguriga lihased ei töötanud ja sooja polnud kusagilt tulemas. 300 kükki ja higi tilgub ning palavus tapab. kui liiga jahedaks läheb, hakkavad lihased ise võbisema ja sooja tootma.cuprum wrote:siis miskil hetkel tuba suht jahedaks tunduma hakkas
Last edited by [J] on Tue Feb 15, 2011 13:50, edited 1 time in total.
Ärge selle teema üle praegu pikalt arutlege. Huvi korral vastan kõikidele küsimustele õige pea Toilas .cuprum wrote:Hmm, *plaanilises* hoolduses küll mitte - aga kui üks plaanilises & teisel miski erakorraline sündmus (hooldusvajadus) juhtub - mis siis?Algaja1996 wrote: kuidas on võimalik, et kaks korraga hoolduses
Eeeh, ka mudeliga võid inimeludega mängida.Andu wrote: aga inimeludega niimoodi mängida vast ei maksa.
Uudistes olnud isend Eestis veel lennanud ei ole. V.a. saabumisel Itaalia tehasest..
Väga lähedal seisev isik
Aga külmast on ikka kasu ka.
Kuna jää peale olen autoga varem sattunud ainult võistlustules ja trenni tehes, siis tuli idee, et kui jäätee mandri ja saarte vahel lahti tehakse, võtaks kätte ja sõidaks saarde. Hiiumaale vist ilma paadita võimalik saada pole .
Kindel plaan tegevusteks puudub.
Kas keegi näeb mu mõttes jumet ja tahab ühineda või olen eraettevõtja?
Kui ilm soosib ja mõni mudel veel selleks ajaks lennuvõimeline on, siis pakiks isegi selle kaasa vast.
Kuna jää peale olen autoga varem sattunud ainult võistlustules ja trenni tehes, siis tuli idee, et kui jäätee mandri ja saarte vahel lahti tehakse, võtaks kätte ja sõidaks saarde. Hiiumaale vist ilma paadita võimalik saada pole .
Kindel plaan tegevusteks puudub.
Kas keegi näeb mu mõttes jumet ja tahab ühineda või olen eraettevõtja?
Kui ilm soosib ja mõni mudel veel selleks ajaks lennuvõimeline on, siis pakiks isegi selle kaasa vast.
Leedost mööda ?? Ta ju lähikaudsed maad ka ära omandanud ,et pinnuks silmas olla silla ehitusel. Hiidlastele tõmbaks ta hea meelega vee peale. Aga me oleme ju lõpustega ja oskame ujuda Õnneks tehti sellele jäätee lõhkumisele lõpp. Enam ei lubata tal oma paatidega jää sees mõtetult ringi rallida. Teatud ajast kui jäätee tekkimise "oht" on.
Kuule Kalle, kas Sa siis jalajälgi ei näinud Lumi kannab väga hästi aga autoga me päris platsi peale rallima ei lähe . Aga millal jälle tuled? Ma kirjutan lumele TERE KALLE Ja ma just olin arsti juures kui Sa maandusid. No kuidagi lippadi loppadi nagu võiduväljaku tuvi. Aga kas see oligi see uus kopter?
Meie Klubi sai 16 jaanuar kahe aastaseks. Eks me oleme ikka pingutanud selle aja jooksul . Aga Andu Sa ei peagi valima saare ja hiiu vahel, vaid tule külla ,ühine ja ole mõlema saarerahva suur fänn. Ootame toredaid sõpru ja teeme nii et neil lahe oleks. Meil on hea meel kui Sul on hea meel
Meie Klubi sai 16 jaanuar kahe aastaseks. Eks me oleme ikka pingutanud selle aja jooksul . Aga Andu Sa ei peagi valima saare ja hiiu vahel, vaid tule külla ,ühine ja ole mõlema saarerahva suur fänn. Ootame toredaid sõpru ja teeme nii et neil lahe oleks. Meil on hea meel kui Sul on hea meel
200-300 jala pealt pole pisikesed jäljed näha . Kuigi, jah, platsi servas oli küll märgata kohta kus võiks piloot vahel seista .
Ja polnud see midagi nii lippadi loppadi. Puhusime maandumisplatsi puhtaks enne maandumist. Sealkandis on platsid lumised ikka .
Aga tule astu teinekord julgelt ligi! Keegi minema ei aja. Istusime seekord üle poole tunni maas.
Aga mööda jääd võiks ka ju sõita...
Ja polnud see midagi nii lippadi loppadi. Puhusime maandumisplatsi puhtaks enne maandumist. Sealkandis on platsid lumised ikka .
Aga tule astu teinekord julgelt ligi! Keegi minema ei aja. Istusime seekord üle poole tunni maas.
Aga mööda jääd võiks ka ju sõita...
Kui otse jääteed pidi suurele saarele ei saa siis äkki läbi Hiiumaa
Teated:
*Täna avati liiklusele ka Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 17 km pikkune jäätee Tärkmalt Triiki. Info telefonil 56 697 075
*Heltermaa-Rohuküla jäätee avatakse ametlikult laupäeval, teatab Hiiu Nädal.
Natuke kalkuleerima kas tuleb ka meeletu ring
Teated:
*Täna avati liiklusele ka Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 17 km pikkune jäätee Tärkmalt Triiki. Info telefonil 56 697 075
*Heltermaa-Rohuküla jäätee avatakse ametlikult laupäeval, teatab Hiiu Nädal.
Natuke kalkuleerima kas tuleb ka meeletu ring
Käisin huvi pärast jääteed mööda mandril. Väga hea tee. Neli silda vaid. Ainuke probleem on see, et paljud ei loe seda kuidas tuleks liigelda sellel teel. Piki vahe on kõige olulisem ja kiirus. Paljud lihtsalt tiguvad mingi 30ga. Ja siis koguneb nende taha palju autosid, mille pikivahe ei ole 250m. Samuti tuleb arvestada sellega et tee suletakse 17.30 ja mandri pool otsas on järjekord umbes 30-40 minutit(täna oli). Teele lastakse umbes minutiliste vaheaegadega.
Praamid ka käivad kel huvi privaat teenuse vastu.
Praamid ka käivad kel huvi privaat teenuse vastu.
Sama isend koperdas täna ka paar korda üle Harku järve. Mõni teadja teab ehk öelda, kas oli siis sama või ei olnud.Andu wrote:Laupäeval, Harkus, lendas üle üks "smoke on" helikopter, kui keegi seal olijatest veel mäletab.
Huvitav, kas oli sama isend?
http://www.postimees.ee/?id=388058
Ja minu sõit jääbki vist ära, sest raadiost tuli erakorraline teade, mis väitis, et täna kell 16.30 pannakse tee kinni ja aitab.prosper wrote: Käisin huvi pärast jääteed mööda mandril