asi selline:
saatja sisse lülitatud (gaas maas)
ühendan aku <- ESC (http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6460) -> vastuvõtja, millesse on omakorda ühendatud servo (ntx. elevator).
vastuvõtja tulukesed põlevad, aga servot liigutada ei saa
vastuvõtja peaks olema juba ammusest ajast binditud ja seda ESC kasutasin viimati suvel, nüüd aga enam ei toimi.
mis arvate, kas uuesti üritada Bindida (kas on võimalik juba binditud vastuvõtjat uuesti bindida saatja teise mudeli mällu)
saatja on välja lülitatud, panen vastuvõtjale voolu sisse (läbi ESC). lülitan saatja sisse samal ajal hoides all Trainer'it. saatja ekraan ütleb BIND, aga .. nagu midagi ei muutu? vastuvõtjas midagi ei vilgu, ainult põleb
Bind plug on ka loomulikult vastuvõtjas batt/bind augus
kas sul wifi ka kodus on see segab ja saatja ja vastuvõtjat ära hoia väga lähedal omavahel.
vastuvõtja peab hakkama kiirelt vilkuma kui voolu taha annad.
siis nupp saatjal alla ja vool sisse ka saatjale.
kui esimese korraga ei õnnestu siis vaheta oma asukohta ja proovi uuesti
ma käisin ühe korra lausa õues
nii, et proovi aga uuesti.
kui panid ESC juhtme valesti siis kas streigib või ei tööta ültse mul näiteks kui panen ESC juhtme tagurpidi siis ei toimi ei tee ühtegi piiksu aga kuna mul 2 ESC siis kui teise panen siis hakkab lambike vilkuma mis näitab et midagi on viga...
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Kui sul on kõik wifi sagedusel töötavad seadmed CE märgisega ja mõeldud EU turule, siis need ei tohiks häiret visata. Kui sul on aga mõni seade kangem nagu USA või "Hiina" parameetritega, siis tasub juba mõelda.
ma siiski kahtlustan ESC'i, kuna lähemal uurimisel paistsid seal imepisikesed "täkked", mis tulid arvatavasti sellest, kui Jaak (koerapoeg) sai sellele oma hambaviha sisse ajada. Omaarust sain kohe kätte, aga ju ta siis ikka miskit sai ära rikkuda ...
pole hullu ... üritan täna teha patareidest jadaühendust ja siis uuesti proovida
tekkis pisike vaba hetk, et asja uuesti proovida tulemus on ikka selline, et kui ühendan nii, nagu pildil: https://picasaweb.google.com/akorsar/RC ... 9836357794
siis vastuvõtjas ja selles pisikeses jullas (mingine satelliit asi vist ) hakkab tuli põlema. samal ajal on saatja väljas.
kas siis tõesti võib olla nii, et vastuvõtjas on jama? kuidas seda veel kontrollida saaksin?
kui ma aru sain siis saatja väljas ja vastuvõtjas lamp põleb?
Nüüd on viga vist ikka vist vastuvõttjas .
(Kuna mul töötab küll nii,et kui ühendatud saatja väljas siis lamp vilgub!)
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
kuda saan kontrollida, et BindPlug töötab? pole mingit testerit ega asja
aga huvitav, kuidas saab satelliit või vastuvõtja katki olla, kui suve lõpus võtsin selle eelmiselt depron lennukilt ja terve talv seisis sahtlis... müstika :S